Sparta bekijkt populaire verdediger FC Zwolle

Sparta Rotterdam is op zoek naar een centrale verdediger en heeft in dit kader het oog laten vallen op de 20-jarige verdediger van FC Zwolle Eric Botteghin. Gisteravond bekeken scouts van de Kasteelclub de 20-jarige Braziliaan tijdens het duel FC Zwolle-RBC Roosendaal.

Eric Botteghin staat nog zeker drie jaar onder contract bij FC Zwolle. De verdediger bezegelde het akkoord de vorige maand nog met zijn handtekening. ‘Met de verlenging is een belangrijke stap gezet in de ambitie van FC Zwolle om volgend seizoen in het nieuwe stadion voor het kampioenschap te spelen’, meldde de club eerder op haar website. Botteghin kwam in januari 2007 naar Zwolle. In een jaar tijd is de Braziliaan met Italiaans paspoort uitgegroeid tot een vaste waarde. Dat was ook aanleiding zijn aflopende contract te verlengen.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Ben dan enigszins blij dat hij gisteren niet z’n beste wedstrijd speelde, want behoud hem liever voor Zwolle.
    Ik sprak hem vanavond nog en blijkt dat hij last van z’n rug heeft ; gisteren opgelopen ; verklaard wellicht de mindere wedstrijd van zijn kant.

  2. Sparta heeft Jan ooit aan de kant gezet. FC Zwolle heeft Jan een nieuwe kans geboden, dus Jan is ook wel wat verplicht richting de FC. Men moet samen het karwei afmaken.

Reageer