British Got Talent sensatie Bars & Melody geeft optreden in Hedon

British Got Talent sensatie Bars & Melody geeft optreden in Hedon

Zwolle – Zondag 7 januari doet British Got Talent sensatie Bars & Melody een optreden in het Zwolse poppodium Hedon. Het duo deed auditie met Hopeful: een nummer met teksten tegen pesten. Inmiddels is deze video al bijna 180 miljoen keer bekeken op Youtube. De laatste kaarten voor dit optreden zijn nu beschikbaar.

Het Britse duo wist tijden British Got Talent het vertrouwen te winnen van juryvoorzitter Simon Cowell wat hun een platencontract bij zijn platenmaatschappij Syco Records opleverde. Dit vertrouwen wierp zijn vruchten af want het duo scoorde hits over de hele wereld en wist in Japan zelfs de nummer 1 positie in de hitlijsten te bereiken. Ook ontving het diverse platina exemplaren van hun debuutalbum 142. Het afgelopen najaar verscheen het tweede album ‘Generation Z’.

Naast hun muzikale carrière weten de jongens ook flink aan de weg te timmeren op de televisie. Zo zijn de jongens het vaste gezicht van Friday Download wat wordt uitgezonden op CBBC, het kindvriendelijke blok van de Britse omroep BBC vergelijkbaar met het Nederlandse NPO Zapp.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.