Selectie trainingskamp PEC Zwolle

Selectie trainingskamp PEC Zwolle

Zwolle – Vanaf donderdag verblijft de eerste selectie van PEC Zwolle voor een trainingskamp in het Spaanse Mijas. Het is voor de derde keer op rij dat de club de ’tenten opslaat’ in het La Cala Resort. Naast de vele trainingen, wordt er op dinsdagmiddag een oefenduel gespeeld tegen Sparta.

Onderstaande selectiespelers zijn erbij in Spanje. Ook gaat er een proefspeler mee. Ruben Ligeon krijgt vanaf de eerste training woensdag tot en met volgende week de gelegenheid om de technische staf van zijn kwaliteiten te overtuigen. De 25-jarige back stond het laatst onder contract bij Slovan Bratislava en speelde daarvoor voor Ajax, NAC, Willem II en FC Utrecht.
De voltallige selectie:
Erik Bakker, Rogier Benschop, Diederik Boer, Mark Bruintjes, Rick Dekker, Kingsley Ehizibue, Nicolas Freire, Mickey van der Hart, Mike Hauptmeijer, Erik Israelsson, Ruben Ligeon, Sander van Looy, Dirk Marcellis, Wouter Marinus, Youness Mokhtar, Younes Namli, Stef Nijland, Terell Ondaan, Piotr Parzyszek, Bram van Polen, Philippe Sandler, Mustafa Saymak, Ryan Thomas en Bas van Wijnen. Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen: