Koortsvirus heeft toegeslagen

De dance classics slaan erg goed aan in het Zwolse uitgaansleven, een goed voorbeeld hiervan zijn de Genaration Classics Party’s die een aantal malen per jaar in Zwolle georganiseerd worden. Zij staan garant voor een volle dansvloer en een meer dan prima en gezellige sfeer. Sinds vandaag kent Zwolle een er nog een classics feest bij: ‘Saterdaynight fever’ of gewoon in het Nederlands: ‘Zaterdagnacht koorts’.

 

De grote vraag vooraf was natuurlijk of twee dance classics feesten in ons bescheiden Zwolle niet te veel van het goede was. Een eerste indruk rond de klok van elven binnen in Hedon gaf al snel een bevestigend antwoord; terwijl de Zwolse dj Hans Stoeve de ‘Good oldies’ vloeiend achterelkaar mixte was er op de verlichte dansvloer was geen plek meer over en ook rond de dansvloer was het dringen. De ‘Zaterdagnacht koorts’ heeft in Zwolle voor een epidemie gezorgd!

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Hans Stroeve, de beste dj van Zwolle (e.o.) Waar was het dit keer? Kan niet in de WRZV-hal (waar het wel zijn geweest want daar vierden wij feest). Lijkt me de Broerenkerk…..mooie naam ook “Zaterdagnacht koorts'”

 2. Een eerste indruk rond de klok van elven binnen in Hedon gaf al snel een bevestigend antwoord;

  Heb je de slaap nog niet uit de ogen…? 8) 😀

 3. Idd nog niet wakker 😀 Hedeon: t lijkt veel ruimer. Zo je ziet heb ik het goede verslag gewoon veel te snel gelezen. Vandaar ook mijn domme post van 13:54 :-

 4. GENERATION CLASSICS PARTY op 12 april 2008

  Namems de organisatie van Generation Classics Party delen wij jullie heel graag mede dat er een nieuwe swingende editie in aantocht is van het swingendste discofeest van Zwolle e.o op ZATERDAG 12 APRIL 2008 partytime 21.00 uur in de WRZV Hallen.

  De hal wordt omgetoverd tot discopaleis met een verrassende en verfrissende nieuwe look! Met een “mega” verlichte dansvloer van 100m2!! Mega videowalls waarop je o.a jezelf kan zien swingen, Top DJ’s met de in Zwolle e.o bekende DJ Henri Geerlings Het G.C.P. DJ Classic Team The Dance Factory, kappers, visagisten, funshop, foodbar enz. en natuurlijk de aller lekkerste en swingendste discohits from 3 generations the 70’s 80’s and 90’s!!

  TICKETS KUN JE NU! RESERVEREN via de website http://www.generationclassicsparty.nl (en wees verzekerd van tickets!)

  Wees op tijd de vorige editie was nl. uitverkocht!

  En graag tot dan!! hou hem vast vrij in je agenda!
  ZATERDAG 12 APRIL 2008

 5. @Henri? Maar waarom post je dit bericht van een feest over een week of 10 op topic van “zaterdagnacht koorts”? Bang voor concurrentie of kunnen jullie wel naast elkaar ieder een stuk of 4 partys per jaar vol krijgen? En….kun je een wezenlijk verschil tussen beide party’s aangeven (Hans of een ander van znk mag natuurlijk ook reageren). Bedoel misschien is er wel geen concurrentie maar wij als “stappers/levensgenieters” kunnen ons geld maar 1x uitgeven. Bovendien kun je tegenwoordig als vrijgezel (en niet vrijgezel) naar naar het (volgens mij zelfs maandelijkse feest van Dolevents….. en Lipgloss etc…….
  Maar jullie feestjes lijken toch het meest op elkaar?

 6. Dick, het is toch fijn dat er in Zwolle meerdere classicsparty’s zijn waar uit te kiezen valt?
  Ook Basskickers…
  Daar komt bij dat als je een keer ergens niet bij aanwezig kunt zijn, er binnen afzienbare tijd één van de feesten is waar je wel lekker naar toe kan gaan.
  De verschillende organisaties kunnen elkaar ook inspireren zodat de beleving en de kwaliteit omhoog gaan.
  Er moeten er denk ik alleen niet teveel komen anders dreigt misschien overkill….

 7. @Larry, daarom wil ik ook weten wat het verschil is. Wil er wel eens kijken. ALs er weinig verschil, ook in doelgroep lijkt. Verkies ik vast een keer “Zaterdagnachtkoorts” om de locatie en de dj.

 8. Welke muziek wordt op dat Basskickers gespeeld en wat is de doelgroep? Heerlijk argument dit 😀

  Daar komt bij dat als je een keer ergens niet bij aanwezig kunt zijn, er binnen afzienbare tijd één van de feesten is waar je wel lekker naar toe kan gaan.

  Vind wel dat ze overal al minimaal 10 Euro vragen. Gewoon stappen is al duur zat met die prijzen voor de consumpties. Hier komt vaak dan ook nog de garderobe bij. Dan ga je ook nog vaak met zijn tweeen. ‘T is niet echt voor iedereen weggelegd om dit soort feesten bijvoorbeeld 2x in de maand te bezoeken.

 9. Wil er wel eens kijken.

  Dan moet je kaartjes gaan kopen… 😛
  Maar als dat niet binnen je budget past, dan moet je goed opletten en mee doen als er een Hotspot Special komt. 😉 😀 ;D

 10. 😉 Larry 😀 ;D; maar ik dacht dat we het er al overeens waren dat alles schrikbarend duur is geworden. Dit ook. En aangezien je een euro maar 1x kunt uitgeven. Maar let wel: ik klaag niet 😉

 11. De bekende DJ Henri Geerlings? Is dat niet die gozer die op zichzelf stemt op websites etc.? Toch floppen zijn feesten elke keer weer, vind zichzelf ook heel wat. Misschien toch eens je eigen promotie op proberen te zetten i.p.v. hier te lopen spammen. Triest.

  Verder; gister erg genoten.

 12. Ach Dick, zodra er al een “gespamd” bericht komt met woorden als discopaleis en mega dan hou ik het al voor gezien. Maar zaterdag was toppie 😉

  En dat was zelfs leuk zonder kappers, ik snap die comercie waarschijnlijk niet. Waarom kappers ect op een feest?
  Ohja mocht je toch gaan kijk dan even op die site ze zeggen nu al dat er kortingen gaan komen in de laatste maand van de voorverkoop 😀

 13. @ Derk, dat is idd zeer vreemd: die kortingen op het eind. Vermoed zelf dat je bij dat “klassieke generatie feest” (waarom moet ook alles in het Engels) niet eens van “ze” kunt spreken. Denk dat Henri de enige is die dat roze pruikenfeest organiseert. Maar goed, dat is zijn goed recht. Ik ben eruit als ik ga, vast ergens dit jaar…….wil ik wel eens de zaterdagnacht koorts meemaken.

Reageer