Hoog water in stadsgracht Zwolle door harde westenwind - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee

Hoog water in stadsgracht Zwolle door harde westenwind

Zwolle – De stormachtige westenwind zorgt in Zwolle voor hoog water in de stadsgracht. De wind stuwt het water de gracht in waardoor het waterpeil flink hoger staat dan normaal.

De storm die aan het begin van de middag op zijn sterkst was is langzaam in kracht aan het afnemen. Wel moet men rekening houden met harde wind tot ver in de avond. Pas in de komende nacht gaat de wind echt sterk in kracht afnemen.

Foto's 2
Hoog water in stadsgracht Zwolle door harde westenwind - Foto: Arjen van der Zee
Foto: Arjen van der Zee
Artikel delen:
Reacties 14
 1. Jenneke “wederom weggegooid geld”, kun je dit toelichten? Hoeveel geld heeft de gemeente Zwolle volgens jou weggegooid en waar had dat geld volgens jou dan aan besteed moeten worden?


  ⚠️ Meld

 2. Dit was mijns inziens toch wel een moment dat die waterkering van pas kwam. Had je beter het geld in de zak kunnen houden. Kom er even niet achter hoeveel dat ding destijds gekost heeft.


  ⚠️ Meld

 3. Even hoog water is toch niet verkeerd? Spoelt de boarding weer schoon. Niet verkeerd lijkt me, of zie ik wat over het hoofd?


  ⚠️ Meld

 4. Wonen in een zijstraat van de Singel. De kelder staat.vo. Bij welke instantie kan ik mijn schade claimen als iemand heeft zitten slapen?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.