Veel vermaak op Sassendonkse Heerenzitting

Zondag vond in de Buitensoos van Zwolle de jaarlijkse Sassendonkse Heerenzitting plaats. Zwolse Heeren treffen elkaar hier in gala-tenu om zich tegoed te doen aan amusement en versnaperingen.


Mieke Stemerdink (links), bekend van de Gigantjes…
Rechts Inge Bonthond (ex- Bombitas en Gruppo Sportivo).

Wat in 2000 begon als een voorzichtig feestje met zo’n 200 heren is in 8 jaar tijd uitgegroeid tot een groots evenement met bijna 350 in smoking gestoken bezoekers en een wachtlijst van dik 80 man. Hoogtepunt op deze Heerenzitting waren de dames van de formatie Chicklets. Met name de zangeressen Mieke Stemerdink en Manuela Kemp zijn bekende namen. Daarnaast waren veel andere artiesten, een illusionist, Erik Hulzebosch en een blaaskappel uit Raalte present. De presentatie was in handen van de mooie Marit van Bohemen. Tijdens de pauze werd de Zwollenaren Hollandse kost voorgeschoteld. Aan lange tafels in een ‘Duitse opstelling’ deden de mannen zich tegoed aan de vele kilo’s stampot en meters worst.


Manuela Kemp

Via ‘Lees verder’ meer foto’s !

 


Marit van Bohemen

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Genoeg te zien (en te vragen) geweest!
    -Marit van Bohemen
    -Manuela Kemp!
    -de dames van Gigantjes en Gruppo Sportivo vallen dan kwa schoonheid (wat) in het niet, maar hebben ongetwijfeld enorm veel te vertellen.

    Je hebt ze allemaal strak op de foto Harry!

Reageer