Vijf bands strijden om winst in finale Stairway To Hedon - Foto: Joost Jansen
Foto: Joost Jansen

Vijf bands strijden om winst in finale Stairway To Hedon

Zwolle – Aanstaande vrijdag 12 januari vindt in Hedon de finale van bandwedstrijd Stairway To Hedon plaats. De bands Quinn, Interflow, Slow Reveal, Storm en Coloured Steel Factory wisten zich in een van de vier voorrondes te plaatsen voor deze finale. In de finale strijden om de titels Winnaar Stairway To Hedon 2017, Beste Muzikant en de Publieksprijs.

De vier voorrondes voorafgaande aan deze finale vonden plaats op verschillende locaties in de Kop van Overijssel. De winnaar(s) van de verschillende prijzen in de finale krijgen naast het spelen in Hedon een prijzenpakket met daarin onder andere tijd in een professionele studio, tijd in een oefenruimte van Hedon en een cheque van een muziekwinkel. 
De presentatie van de finale is in handen van presentator Boudewijn Koops. In de jury zitten de muzikanten Bastian Pen (Tricklebolt), Judith van der Klip (violiste, werkte met o.a. Blaudzun en Armin van Buuren) en boeker Justin Buffinga. Vorig jaar won de band Exploding Pudding uit Steenwijk de finale van Stairway To Hedon.

Artikel delen: