Kick-off SamenLoop voor Hoop Zwolle op 17 januari - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kick-off SamenLoop voor Hoop Zwolle op 17 januari

Zwolle – Op 26 en 27 mei zal de vierde editie van de Zwolse SamenLoop voor Hoop plaatsvinden in Park de Wezenlanden in Zwolle.  Het officiële startsein wordt op 17 januari gegeven door wethouder René de Heer tijdens de kick-off bijeenkomst in Parkpaviljoen de Wezenlanden.

“Het officiële startsein voor het evenement wordt door wethouder René de Heer gegeven tijdens een informatieve avond,” aldus Robert Immink, voorzitter van de Zwolse editie. “Iedereen is welkom. Op deze manier willen we de deelnemers en belangstellenden goede informatie geven om zich als team of individuele loper in te schrijven. En het geeft de deelnemers dus ruim de tijd om allerlei inzamelingsacties op touw te zetten.”

De organisatie van het evenement bestaat volledig uit vrijwilligers. Achter de schermen wordt al maanden gewerkt om van deze editie van de SamenLoop een succes te maken.

De KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle is een 24-uurs wandelevenement waarbij teams in estafettevorm een etmaal lang over een parcours in Park de Wezenlanden wandelen, als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Tijdens de vorige editie van de SamenLoop voor Hoop Zwolle brachten 39 teams ruim 106.000 euro bijeen. Dit jaar wordt er in Zwolle wederom ook een KinderSamenLoop georganiseerd. Kinderen van basisscholen wandelen hierbij 24 minuten voor de SamenLoop voor Hoop.

De kick-off vindt plaats op 17 januari in Parkpaviljoen Wezenlanden, Zwolle. Toegang gratis. De avond begint om 20.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 6

Reacties zijn gesloten.