Defecte trein blokkeert spoor Zwolle-Almelo

Defecte trein blokkeert spoor Zwolle-Almelo

Zwolle – Tussen Nijverdal en Wierden rijden er geen treinen door een defecte trein. Het is nog niet bekend hoe lang dit zal duren.

Update: De beperkingen zijn voorbij en de vertraging neemt af. De treinen rijden weer normaal rond 17:15 uur.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Tja, de nieuwe treinen zijn zeker niet uitvoerig getest onder winterse omstandigheden in Polen en Tjechie zoals dat wel gebeurd bij nieuwe treinen van NS. Goedkoop = duurkoop?


  ⚠️ Meld

 2. Waarde naamgenoot, de Flirt die daar rijdt, wordt ook door de NS gebruikt. Dus die heeft dezelfde tests gehad. Komt ook nog eens uit Zwitserland, dus die winterse omstandigheden zitten wel goed.


  ⚠️ Meld

 3. NS rijdt daar helemaal niet en deze Flirt is helemaal nooit van NS geweest. Wat weet jij trouwens van de testschema’s en toelatingseisen van (nieuwe) treinen die toegelaten moeten worden op het spoorwegnet Jasper?


  ⚠️ Meld

 4. Er is een type trein, die heet Flirt. Die wordt oa door Keolis op dit traject en door NS en Arriva op andere trajecten ook gebruikt. Hrt enige verschil zijn de kleuren. Daarom kun je redeneren dat deze op dezelfde manier getest zijn.


  ⚠️ Meld

 5. Haha. Dus jij beweert dat een Flirt een Flirt is (hetzelde is) ongeacht de vervoerder? OMG!!! Laat je eerst eens informeren voordat je dit soort onzin uitkraamt.


  ⚠️ Meld

 6. Dus jij denkt dat als de Flirt van Arriva goedgekeurd is om op het NL spoorwegnet te mogen rijden, dan zal die van de andere vervoerder ook goedgekeurd zijn?????? Ai ai ai. Nope zo werkt het dus niet in NL.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.