Pizzeria & Steakhouse Santa Maria wint Best Restaurants Award 2017 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Pizzeria & Steakhouse Santa Maria wint Best Restaurants Award 2017

Zwolle – Pizzeria & Steakhouse Santa Maria is verkozen tot het beste bezorgrestaurant van 2017 in Zwolle. Dit is bekend gemaakt door Thuisbezorgd.nl tijdens de Best Restaurant Award 2017 van Overijssel. Uit stemgedrag blijkt dat de inwoners van Overijssel een voorkeur hebben voor burgers, wok en Japans.

Door de rest van Nederland zijn er ook stemmen uitgebracht, met Fresh2Go Sushi uit Amsterdam als nationale winnaar. Het is de vierde keer dat de eten-bestelsite deze verkiezing organiseert.

Meer dan ooit bestellen mensen online eten. Met de Best Restaurants Awards 2017 beloont het bedrijf de beste bezorgrestaurants. De winnaars worden verkozen middels beoordelingen van klanten op de website en stemmen die tijdens de Best Restaurants Awards nominatieronde zijn uitgebracht.

Tijdens de drukke decembermaand konden klanten op hun favoriete restaurant stemmen. Dit heeft naast een nationale winnaar ook geleid tot verschillende stads- en categoriewinnaars. Overijssel telt maar liefst zes winnaars uit de regio;

 • Snackbar Ardy in Almelo
 • Big Burger Delivery in Deventer
 • Blue Sakura in Enschede
 • Mc Wok in Hengelo
 • Baki’s Food in Kampen
 • Pizzeria & Steakhouse Santa Maria in Zwolle
Artikel delen:
Reacties 17
 1. Hoe serieus nemen we de verkiezing ? Als ik even de lijsten na kijk van winnaars valt mij op dat er geen enkel reassurantie van de grote drie bij zit ( domino, nyp en spareribexpress). Chapeau voor santa Maria hoor maar ze bezorgen niet eens in heel Zwolle dus ook daar kunnen we over twisten. Pure reclame alleen voor TB, de consument betaalt steeds meer door TB. Rechtstreeks bij het desbetreffende bezorgrestaurant bestellen is uiteindelijk goedkoper


  ⚠️ Meld

 2. Ik hoor het al Jasper niet van de bank af te branden iedere week de scooter voor de deur.
  Ook nog aan het werk kunstenaar soms?


  ⚠️ Meld

 3. Santa Maria is die tent in Zwolle Zuid met al die vliegen van de Zomer? Ben er één maal geweest, daarna nooooit weer… lijkt me sterk dat dat restaurant met die niet lekkere pizzas zo snel vernaderd is..


  ⚠️ Meld

 4. Sinds anderhalf jaar zijn er inderdaad nieuwe eigenaren!! Het is echt een super restaurant voor zowel afhaal, bezorgen en heel gezellig zitten. Het hele restaurant is helemaal aangepakt. Een hele verandering, met hoe het er voorheen was. Erg leuke sfeer, top bediening en verrukkelijk eten!! Terecht de beste van Zwolle!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.