Startbijeenkomst Ik Toon Zwolle 2018 in Stadkamer

Startbijeenkomst Ik Toon Zwolle 2018 in Stadkamer

Zwolle – Van 27 mei tot en met 3 juni staat Ik Toon (voorheen de Week van de Amateurkunst) weer op het programma. Ik Toon is hét festival voor amateurkunstenaars, -verenigingen en enthousiaste hobbyisten! Zij kunnen aan een breed publiek op mooie locaties in de stad laten zien waar ze in hun vrije tijd zo enthousiast mee bezig zijn. Ter voorbereiding op deze week is er op maandag 29 januari een inspirerende startbijeenkomst in Stadkamer Centrum.

Amateurkunstverenigingen, cultuuraanbieders in de vrije tijd, individuele amateurbeoefenaars, interne cultuurcoördinatoren, enthousiaste wijkbewoners met leuke culturele ideeën en alle andere geïnteresseerden en enthousiastelingen zijn van harte welkom op de startbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst wordt iedereen geïnformeerd over het Ik Toon festival 2018 in Zwolle en kan men meedenken over bijzondere culturele initiatieven in de stad of in de eigen wijk. De ideeën en mogelijkheden om deze te realiseren worden uitgebreid besproken en er is ruimte om elkaar te inspireren.

Vanaf 17.30 uur is er soep met een broodje, waarna de bijeenkomst om 18.00 uur van start gaat. Aan het einde van de bijeenkomst, om 20.00 uur, gaat iedereen hopelijk vol enthousiasme en met een goed idee en actiepunten naar huis. Stadkamer hoopt samen met de deelnemers alle mooie culturele initiatieven in heel Zwolle in het zonnetje te zetten tijdens Ik Toon 2018!

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan t/m 22 januari a.s. via www.stadkamer.nl (onder BuurtCultuur& Amateurkunst). In de eerste week van februari vind je op de website meer informatie over deelname aan Ik Toon Zwolle, waaronder de podiummogelijkheden en wijze van aanmelden.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.