Expertisecentrum Osteogenesis Imperfecta wint prijs voor kwaliteit en veiligheid

Expertisecentrum Osteogenesis Imperfecta wint prijs voor kwaliteit en veiligheid

Zwolle – Het Isala Expertisecentrum Osteogenesis Imperfecta is al meer dan 10 jaar bezig om medische kennis en deskundigheid te ontwikkelen. Hier worden volwassen patiënten behandeld die door een erfelijke afwijking last hebben van botbreuken en vergroeiingen. Het Expertisecentrum is inmiddels uitgegroeid tot één van de twee toonaangevende behandelcentra van Nederland. Het centrum werd op maandag beloond met de Prijs voor kwaliteit en veiligheid. Deze werd toegekend door de Cliëntenraad van Isala. Zij prezen het centrum om de toegewijde zorg en het patiëntencontact.

De prijs werd in ontvangst genomen door orthopeed Guus Janus samen met verpleegkundig specialist Arjan Harsevoort en internist Anton Franken. Bij het in ontvangst nemen van de prijs werd benadrukt dat er nauw wordt samengewerkt met de patiëntenvereniging en de leden. Door het intensieve contact wordt vorm gegeven aan de zorg die in het expertisecentrum geleverd wordt.

De prijswinnaars van het Isala Expertisecentrum Osteogenesis Imperfecta: orthopedisch chirurg Guus Janus, revalidatiearts Anne Marieke Dommisse, verpleegkundig specialist Arjan Harsevoort, ergotherapeut Minka de Jong, ergotherapeut Danielle van der Grijn, klinisch geneticus Fleur van Dijk, internist Anton Franken en vrijwilliger Marije Reitsma.

Meer weten over het Expertisecentrum Osteogenesis Imperfecta? Bezoek de website.

Artikel delen: