SP hulpdienst helpt u graag

SP hulpdienst helpt u graag

Zwolle – De hulpdienst van SP Zwolle is nieuw leven ingeblazen. De hulpdienst bestaat al langere tijd en is er voor SP-leden en niet-leden die vragen hebben over verschillende zaken, maar niet weten welke weg te bewandelen. De frontoffice van de hulpdienst bestaat uit zes vrijwilligers die op verschillende terreinen hulp kunnen bieden. Zij worden geholpen door de backoffice, die bestaat uit actieve leden van de Zwolse SP, elk met een eigen expertise.

Wanneer u vragen hebt over lonen, uitkeringen, huren, beschikbare regelingen, consumentenzaken, belastingen, zorggerelateerde vragen, sollicitatietrainingen of het invullen van documenten, kunt u bij de hulpdienst terecht. Daarnaast hebben we veel mogelijkheden om u te verwijzen naar instanties. Al uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. De SP hulpdienst biedt geen hulp bij strafrecht, belastingaangifte voor ondernemingen of acute medische zorg. 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.
De SP hulpdienst is bereikbaar op 06 – 39 55 05 36 of via hulpdienstzwolle@sp.nl

Artikel delen:
Reacties 17
 1. ‘De hulpdienst van SP Zwolle is nieuw leven ingeblazen.’

  Lezende ‘Wanneer u vragen hebt over lonen, uitkeringen, huren, beschikbare regelingen, consumentenzaken,
  belastingen, zorggerelateerde vragen, sollicitatietrainingen of het invullen van documenten,
  kunt u bij de hulpdienst terecht.’

  Echt Super van SP, uit de grond van m’n hart.

  Kunnen echt ALLE Zwollenaren een beroep doen op de hulpdienst van de SP ?


  ⚠️ Meld

 2. Er zijn inderdaad nog mensen, KJ, die een charitatieve instelling hebben en dit ook praktiseren.
  Nogal een verademing in deze kapitalistische maatschappij!
  Weet niet of dit ook het topic-onderwerp betreft.

  Laten we ze koesteren met elkaar!

  Maar, uh, beste KJ… heb je er moeite mee te accepteren dat “geld”… oorspronkelijk (en wat mij betreft “nog”)
  slechts een ruilmiddel is?


  ⚠️ Meld

 3. Zo belangrijk dat de familie Rotchild zo’n beetje de hele wereld economie in zijn zak heeft en daar alles aan doet om dat zo te houden…


  ⚠️ Meld

 4. Helaas is een tegengesteld beweging aan de gang, waarbij een steeds grotere hoeveelheid geld naar een steeds kleinere groep mensen gaat.

  Als we zorg en onderwijs betaalbaar willen houden, zou ik eerst dáár eens kijken.


  ⚠️ Meld

 5. Bernard, ik geef aan dat ik iedereen in de gelegenheid zou willen stellen om voldoende geld bij te sprokkelen om van de vrijheid te genieten. Sprokkel je niet, dan kun je er ook minder van genieten.


  ⚠️ Meld

 6. Met het onderwijs ben ik het met je eens. Het mag niet uitmaken uit welke wieg je geboren bent. De kansen moeten gelijk zijn. Wat de mensen er vervolgens mee doen, dat is aan de personen zelf. Met zorg is dat ook het geval, maar daar moet je wel wat spelregels aan stellen om het betaalbaar te houden.
  Dat er een groep is die wat meer heeft, dat is altijd het geval. Niet iedereen is gelijk en kan het zelfde. Het is in de basis verkeerd om telkens het bonnetje naar de meer verdienende populatie te schuiven. Dat ondermijnd de gemeenschap en daar gaat een samenleving aan kapot. Leunen in nood is prima, maar het moet geen hangmat worden.


  ⚠️ Meld

 7. Zie antwoord 17:21 uur. We hebben een sociaal vangnet. Het sociaal vangnet betekent in mijn oven niet dat men als een “vorst” door het leven hoeft te gaan. Een goede basis is voldoende.


  ⚠️ Meld

 8. Mensen verschillen nog wel eens van mening wat een “goede basis” is.

  Bovendien hebben armlastige schijn-zzp’ers en parttime brievenbezorgers niks aan dat vangnet. Het lijkt erop dat ze werk hebben. Maar een fatsoenlijk inkomen hebben ze niet.

  Vreemd dat er zo vaak wordt geklaagd dat de armen het te goed hebben.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.