Werkzaamheden Rhijnvis Feithlaan nog tot en met woensdag 17 januari

Werkzaamheden Rhijnvis Feithlaan nog tot en met woensdag 17 januari

De werkzaamheden van Enexis in de Rhijnvis Feithlaan lopen wat uit. Dit betekent dat de straat ter hoogte van de kruising met de Vechtstraat vanaf maandag 15 januari tot en met uiterlijk woensdag 17 januari nog afgesloten is voor doorgaand verkeer. Om onnodige overlast in het weekend te voorkomen is de gehele straat dit weekend (13 en 14 januari) wel toegankelijk. Tijdens de werkzaamheden blijft de omleidingsroute via de Menistentraat van kracht.

Enexis laat in de Rhijnvis Feithlaan gasleidingen vervangen. Hiervoor moeten graafwerkzaamheden worden uitgevoerd. De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 en 17.00 uur. Enexis laat de leidingen vervangen omdat het gasleidingnet in deze straat grotendeels in de jaren ’50 is aangelegd en nu aan vervanging toe is.

Doorgaand verkeer over de Rhijnvis Feithlaan is tijdens de werkzaamheden dus niet mogelijk. Omleidingsroutes zijn aangegeven via de gele omleidingsborden. In verband met de omleiding is de Menistenstraat, ter hoogte van de watertoren op de Turfmarkt tijdelijk opengesteld voor al het verkeer. De Menistenstraat gaat donderdag 18 januari weer dicht voor gemotoriseerd verkeer. Dit in verband met de bouw van appartementen in de watertoren.

Artikel delen: