Ruben Ligeon tekent bij PEC Zwolle

Ruben Ligeon tekent bij PEC Zwolle

Zwolle – Ruben Ligeon heeft een contract voor tweeëneenhalf jaar bij PEC Zwolle getekend. De 25-jarige verdediger, die zowel op de rechts- als linksbackpositie uit de voeten kan, liep vanaf begin januari stage bij de Blauwvingers. In deze periode wist hij de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten. Ligeon debuteerde namens Ajax in het betaald voetbal en speelde daarna voor NAC Breda, Willem II, FC Utrecht en het Slowaakse Slovan Bratislava.

Ruben Ligeon: ,,Hier ben ik heel blij mee en dit was natuurlijk het doel van mijn stageperiode. Vanaf het eerste moment voel ik me erg prettig bij PEC Zwolle. Ik ben goed opgevangen en zowel de staf als spelers gaven mij tijdens het trainingskamp het gevoel dat ik er echt bij hoor. Ik heb zin om weer in de Eredivisie actief te zijn en kan dan ook niet wachten totdat de competitie weer begint.” Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Met de komst van Ruben vergroten we onze bezetting in de defensie. Het is daarbij extra prettig dat hij op verschillende plekken in de verdediging uit de voeten kan. Ruben maakte vanaf de eerste training in 2018 een fitte en gretige indruk en past met zijn persoonlijkheid hartstikke goed bij onze club.” Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Weer iemand met Ajax-achtergrond. Na Sandler, Boer, Van der Hart, Ondaan en Koppers (en iemand met een WVF-achtergrond Van Wijnen), In de staf lopen naast Skip, Storm (Keeperstrainer) en
  De Gunst (“fan” telt ook mee), voor ’t gemak tel ik Louwen ook mee in die hoedanigheid. Maar dat weet ik niet zeker.
  We gaan het zien en beleven 18 februari 17:45. Sterker nog… er zijn nog kaartjes.
  Heb er één weten te bemachtigen.


  ⚠️ Meld

 2. PEC beleeft eindelijk goede jaren en gaat naar de top met die Ajacieden.
  Het is nog nooit zo goed geweest!
  Wellicht komt Younes ook nog naar Zwolle?


  ⚠️ Meld

 3. Haha, dat wist ik niet. Maar bedoel dat De Gunst en hij (zeer waarschijnlijk) fan zijn van de mooie club.
  Van de eerste weet ik het zeker. Vond dat feit ook vermeldenswaardig bij de opsomming. Al kan Lodeweges natuurlijk ook goed fan zijn….en…..en. Nee, achteraf had ik dit gegeven er niet bij moeten schrijven.


  ⚠️ Meld

 4. Off topic:
  Na de Arena nu ook het P$V stadion rookvrij. Zal PEC zo snel mogelijk volgen? Het grootste deel van de bezoekers zal er geen bezwaar tegen hebben om niet meer in de kankerverwekkende rook van iemand anders te zitten en de volgende dag een stikkende jas in de gang hebben hangen.


  ⚠️ Meld

 5. Goed idee zeg! Al ken ik nog wel een aantal frequente bezoekers die roken. Gewoon ff 7 Zwolsche kwartiertjes mee kappen. Of zouden ze zelfs die beheersing niet hebben?


  ⚠️ Meld

 6. Zal wel een hele strijd gaan geven Dick, maar wanneer je vandaag de dag nog rookt met alle medische kennis van nu……is niet zo’n slimme actie meer toch?


  ⚠️ Meld

 7. Klopt, geen slimme actie. Maar soms een verslaving. Gelukkig ook veel niet-verslaafden. Maar van een verslaving kom je 1, 2, 3 niet af.

  Tegen roken helpt volgens mij de afdrukken op de pakjes niet.
  Alle (véé) tegenargumenten (incl vroeger was het stoer, nu is het sneu) eigenlijk ook niet.
  Er is geen enkel argument “voor-roken” volgens mij.
  Ook niet “stress-remmend” da’s een gevoel volgens mij.

  On-topic….val een ander er dan tenminste niet lastig mee!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.