Het eetcafé De Zwolse Pan zoekt vrijwilligers

Eetcafé De Zwolse Pan is een goedlopende eetgelegenheid voor jongeren en volwassenen die begeleid zelfstandig wonen en elke donderdag met elkaar eten in wijkcentrum Rembrandttien, Rembrandtlaan 10 in Zwolle. Het doel van het eetcafé is dat mensen elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een lekkere maaltijd.

In het eetcafé werken vrijwilligers en stagiairs als kok, gastvrouw en begeleider. Momenteel zijn we op zoek naar 2-3 nieuwe vrijwilligers die goed kunnen koken en het leuk vinden om elke week een gezonde maaltijd voor te bereiden voor een groep van ongeveer 25 -30 personen, door de inkopen te doen en te koken. Een opleiding op dit gebied is natuurlijk mee genomen, maar niet noodzakelijk. Het belangrijkste vinden wij dat u het leuk vindt om voor groepen te koken.

Wij bieden een gezellige activiteit met enthousiaste begeleiders en deelnemers. Bovendien is er een agogische beroepskracht die altijd aanwezig is voor begeleiding en ondersteuning van de deelnemers. Heeft u interesse voor de vrijwillige functie van kok of wilt u meer informatie over dit vrijwilligerswerk dan kunt u contact opnemen met Ineke van Stekelenborg van TRAVERS, telefoonnummer (038) 421 60 50 of e-mailen naar: i.vstekelenborg@travers.nl.

Artikel delen:

Reageer