Trap Kinderkanker de wereld uit

Trap Kinderkanker de wereld uit

Zwolle – Op 19 mei 2018 lopen Lambert Abraham en Bob Hoogstra gezamenlijk “The Great Marathon” voor KiKa in Beijing en daarbij zullen wij 5164 traptreden per persoon, ofwel in totaal 10.328 traptreden mogen trotseren om ons doel te behalen.

Wij gaan deze uitdaging niet uit de weg en het zal ons bloed, zweet en tranen kosten. Maar jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker en op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter! Om de genezingskans naar 95% te verhogen is veel geld voor onderzoek nodig. Het zou fantastisch zijn, wanneer wij de 10.328 traptreden, voor één euro per trede gesponsord weten te krijgen. Willen jullie ons daarbij helpen? 

Wij hebben daartoe, samen met René de Heer (wethouder van Sport) op de trap in het stadhuis, symbolisch de aftrap gegeven, tenslotte verdient ieder kind het om de levenstrap te betreden.

Sponsoring kan rechtstreeks via onze profielpagina’s van KiKa, te weten:   https://www.runforkikamarathon.nl/lambert-abraham en/of https://www.runforkikamarathon.nl/bob-hoogstra

Artikel delen: