Voortgang verkoop appartementen Kop van Hoog met impressies en prijsindicaties

Voortgang verkoop appartementen Kop van Hoog met impressies en prijsindicaties

Zwolle – Onlangs zijn de impressies, plattegronden en de prijsindicaties online gekomen van de nieuwe appartementen Kop van Hoog op de plaats van het oude pand van de Leen Bakker wat momenteel gesloopt wordt. Kop van Hoog ligt in de driehoek tussen de Hoogstraat, de Nachtegaalstraat en de Pannekoekendijk. Vanwege het feit dat de sloop voorspoedig gaat, worden er weer snel nieuwe appartementen verkocht, de inschrijving is inmiddels gestart aldus de Ten Hag Makelaarsgroep.

In totaal gaat het om 80 woningen, koop en huur. Onder de woningen komt een parkeergarage en er komen bergingen. Op de begane grond komt er commerciële ruimte beschikbaar. Afhankelijk van de voortgang hoopt men halverwege dit jaar klaar te zijn met de bouw.

De appartementen in de Hoogstraat geven een knipoog naar het verleden. Dit is de oude verbindingsweg naar Kampen en is straks terug te zien in de architectuur. In baksteen zijn straks de oude geveltjes te herkennen en in de nieuwe impressies komt ook de schaal van de straat zichtbaar terug.
De Toren vormt straks een nieuw herkenningspunt in de stad. Een woonomgeving met een eigenwijze architectuur met veel glas. De Toren herbergt ruime, lichte appartementen. De 2 optische torentjes vormen 2 penthouses: luxere appartementen met een uitzicht over de binnenstad, maar óók richting de IJssel.
Naast de toren aan de Pannekoekendijk komt een gebouw opgetrokken uit gele baksteen. Dit pand heeft een meer industriële, pakhuisachtige sfeer.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Jammer dat het qua hoogte weer zo minimaal is allemaal. Zwolle bouwt echt super behoudend, jammer en een dikke gemiste kans om eens stoer voor de dag te komen!!


  ⚠️ Meld

 2. Voor zo dichtbij het centrum is negen lagen een hele mooie hoogte, gaat er wel mooi uitzien. De prijs van de appartementen vind ik wel weer erg hoog, niet echt bepaald voor starters.


  ⚠️ Meld

 3. Helemaal eens.
  Ook ‘belachelijke prijzen”.
  Maar markt-conform.
  Wie wil er ook niet in Zwolle wonen?
  En in Stadshagen in t bijzonder.
  Een maat heeft toevallif nog een deftig pandje aan de Speldenmakerstraat te koop.
  Strak aan charmant park. Voor een schappelijk prijsje.


  ⚠️ Meld

 4. Nee, niet voor starters, behalve dan die paar appartementen aan de Hoogstraat. Maar wellicht laten de bewoners een woning achter die wél geschikt voor starters is.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.