Klooienberglaan - Foto: Wouter Steenbergen
Klooienberglaan
Foto: Wouter Steenbergen

Het weer: Winterse buien en stormachtige wind

Zwolle – Donderdag wordt een dag met winterse buien en een flink harde wind. Er zullen zware windstoten voorkomen van zo’n 80 tot 100 km. per uur. Samen met de koude buien met hagel een natte sneeuw wordt het dus een natte onstuimige dag. Het wordt maximaal 7 graden. In de loop van de middag gaat de wind wat liggen.

Vrijdag wisselen winterse buien en zonnige momenten elkaar af. Bij een matige westenwind wordt het maximaal 5 graden.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Fiets er zeer regelmatig langs. Mooi, transparant en best fantasierijk. Volgens mij ook wel ruim?

  Het weer; een codetje geel maar weer? We horen t zo, van Gerrit of een andere weer-tijger.


  ⚠️ Meld

 2. Hoe fier staat het waterschap nog overeind in dezen? Overijssel nog steeds geen code rood?
  Het zou vanmiddag wel goed afnemen.
  Dat dan weer wel.


  ⚠️ Meld

 3. Op de weg gaat t helemaal mis
  Windkeacht 11 gemeten
  Deel van Almere afgezet
  Vliegverkeer hervat

  Bron: mijn goede oude vertrouwde TELETEKST (pagina 101)
  Hoef er tegenwoordig niet meer bij te zetten dat ie van de NOS is. COMMERCIËLEN hebben immers handdoek in de ring gegooid. En die van FOX is belabberd en niet eens actueel.


  ⚠️ Meld

 4. Prima werk van Rijkswaterstaat vandaag. Complimenten voor al die mensen die daar werken. Wat het waterschap betreft, afschaffen en onder Rijkswaterstaat laten vallen. Scheelt zoveel geld. Afschaffen al die aparte waterschappen. Trouwens ook complimenten voor NS en Prorail. Verstandige beslissing.


  ⚠️ Meld

 5. Een Dijk graaf bij het waterschap verdient bijvoorbeeld zo gemiddeld 9.000 euro bruto per maand. Ongelovig toch. Alleen die naam al…. als er ergens op bezuinigt kan worden is het daar wel. Wat hun doen ,kan Rijkswaterstaat ook… decentraliseren. Waterschap en Rijkswaterstaat. Als je alleen al ziet wat voor pand het waterschap in Zwolle zit….


  ⚠️ Meld

 6. Kom eens een bakkie doen Benjie. Kun je gelijk bijgepraat worden over taken, nut en noodzaak en over kosten van bijvoorbeeld de vele Rioolwaterzuiveringsinstallaties. Vast geen probleem om even tijd voor je vrij te maken. Of is dit te makkelijk voor jou, om te zeggen dat ambtenaren toch al geen f*ck doen?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.