Gekantelde vrachtwagen op A28 bij afrit Zwolle-Zuid

Zwolle – Op de A28 is bij afrit Zwolle-Zuid een vrachtwagen gekanteld vanwege de storm. Hierbij zijn 2 rijstroken afgesloten in beide richtingen. Er staat inmiddels 2 kilometer file tussen knooppunt Hattemerbroek en Zwolle-Zuid.

Update 17:28 uur:
De bergingswerkzaamheden zijn afgerond. Nu zijn in beide richtingen de linkerrijstrook nog afgesloten voor een spoedreparatie aan de geleiderail. Het is niet bekend hoe lang dit nog duurt. Tussen Epe en knooppunt Hattemerbroek is de file al uitgelopen naar 16 kilometer. Tussen Ommen en knooppunt Hattemerbroek ook 8 kilometer file.

Update 16.10 uur:

De bergingswerkzaamheden zijn in volle gang, tijdelijk kan het verkeer maar van 1 rijstrook gebruik maken. Er staat tussen ’t Harde en knooppunt Hattemerbroek op dit moment 12 kilometer file. Ook in andere richting, tussen Zwolle-Noord en knooppunt Hattemerbroek staat inmiddels 5 kilometer file. Hier is de linkerrijstrook afgesloten in verband met de bergingswerkzaamheden.

Update 15.23 uur:
De bergingswerkzaamheden zijn begonnen, de linkerrijstrook is afgesloten in beide richtingen. Verkeer richting Zwolle wordt geadviseerd om Apeldoorn te volgen (A1, A50).

Artikel delen:
Reacties 23
  1. tijd is geld helaas… en waarschijnlijk in opdracht van de baas… slim… zeker niet… een noodverordening voor vrachtwagens had hoop ellende gescheelt…


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.