Zwolle deelnemer aan wereldrecord fluisteren

Aanstaande zaterdag 19 januari zal Kunstbende landelijk een poging wagen een wereldrecord ‘fluisteren’ neer te zetten. Het thema van Kunstbende is dit jaar ‘geheim’. Kunstbende heeft zelf ook een geheim en dit zal tijdens de actie doorgefluisterd worden.

Het fluisteren zal om 12.00 uur in Friesland van start gaan. Het aanwezige publiek zal vervolgens het geheim aan elkaar doorfluisteren, waarna het doorgebeld wordt aan de volgende provincie. Zo wordt het geheim door heel Nederland gefluisterd. Aan het wereldrecord zullen ook bekende Nederlanders meewerken. Kunstbende hoopt ’s avonds in het programma van Paul de Leeuw, het geheim bekend te maken. Het fluisteren zal in Overijssel om klokslag 14.00 uur, in de binnenstad van Zwolle, van start gaan. Het geheim wordt vanuit Amsterdam doorgebeld aan de burgemeester van Zwolle. Hij fluistert dit door aan een zo lang mogelijke rij mensen waarbij het geheim uiteindelijk eindigt bij een (nog geheime) BN’er uit Overijssel.  

Kunstbende Overijssel roept iedereen op om zaterdag 19 januari naar het centrum van Zwolle te komen en te helpen met het neerzetten van een wereldrecord. Zo weet je meteen wat het geheim en wie de BN’er is!

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Kun je nog meer Zwolle-gerelateerde interviews etc op dit weblog zetten? Of werk je zelf niet bij RTV Oost maar ben je gewoon fan van hun site?

Reageer