BMX nieuw bij CSE in Zwolle

BMX nieuw bij CSE in Zwolle

Zwolle – Vanaf volgend schooljaar heeft het Centre for Sports & Education er een nieuwe sport bij, namelijk BMX. De sport BMX wordt aangeboden in samenwerking met het al bestaande wielrenprogramma.

RTC-coach Frank Heijne is op dit moment bezig om een passend BMX-programma te realiseren. Ook de KNWU heeft een toezegging gedaan dat we BMX-talenten mogen opleiden. Op 6 maart om 19.30 uur is er een bijeenkomst georganiseerd voor geïnteresseerden op het Centre for Sports & Education.

Op woensdag 24 januari houdt het Centre for Sports & Education (CSE) Open Huis voor talentvolle sporters met de ambitie om de top te bereiken. Naast de huidige sporten basketbal, judo, hippisch, squash, tennis, volleybal, waterpolo, golf, hockey, sportacrobatiek, tafeltennis, voetbal, vrouwenvoetbal, atletiek en zwemmen zal er ook uitgebreide aandacht zijn voor BMX. BMX wordt vanaf volgend schooljaar ook aangeboden op het CSE.

Tijdens het Open Huis gaan trainers en leercoaches in op het sporttechnische, sportondersteunende en het onderwijsprogramma van het CSE. Het Open Huis is in het gebouw van het CSE aan de Boerendanserdijk 2a (naast PEC Zwolle). Op het Centre for Sports & Education haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken, op het veld, in de rijbaan of in de zaal is. Door goed onderwijs, sportspecifieke trainingen en sportondersteunende lessen over bijvoorbeeld voeding, kracht en mentale aspecten word je van A tot Z voorbereid op een toekomst als topsporter. Daarmee is het CSE uniek in Nederland.

Artikel delen:
Reacties 5

Reacties zijn gesloten.