Stadsgracht van Zwolle in uitzending VIS TV

Stadsgracht van Zwolle in uitzending VIS TV

Zwolle – Komende zondagochtend wordt de uitzending waarin Ed Stoop en Marco Hans Kraal met VIS TV Zwolle aandeden om 09.30 uur op RTL7 uitgezonden.

Naast de Stadsgracht deden de heren ook andere wateren aan, zoals bij de penitentiaire Inrichting op industrieterrein de Marslanden. In de trailer op Youtube is te zien dat de heren enthousiast zijn over Zwolle en de wateren waarin gevist kan worden. Een leuke invalshoek om Zwolle eens te bekijken. Bekijk hieronder de trailer.

Video 1
Video: VIS TV in Zwolle door VIS TV
Artikel delen:
Reacties 41
 1. Ik vraag me af hoe enthousiast de mannen zouden zijn als ze een haak door hun wang heen kregen, vervolgens daaraan op werden getild, en dan ook nog een zak over de kop kregen zodat ze niet meer konden ademen. Want dat is wat zo’n vis moet doorstaan. Voor hun sport.

  “sport”


  ⚠️ Meld

 2. Dat weet ik zo net niet. Wij vinden over het algemeen dieren zieliger dan vissen. Maar dieren worden zo snel mogelijk gedood. De lijdensweg van een vis is vele malen langer.
  In Nederland worden jaarlijks 4 miljard vissen gevangen. Dat is bijna acht keer meer dan de 640 miljoen kippen, varkens, koeien en ander vee dat jaarlijks in Nederland wordt gedood.
  Bijna alle vissen – wild of gekweekt – worden onverdoofd geslacht


  ⚠️ Meld

 3. “Het kan een stuk beter” is een understatement en “er zit nogal een verschil in voor consumptie en voor de ‘sport'” is maar een smoes. Voedsel is een eerste levensbehoefte, maar daar hoeft geen vlees of vis aan te pas te komen, zoals talloze vegetariërs dagelijks bewijzen. Aan de sport gaan tenminste geen dieren dood.


  ⚠️ Meld

 4. Jaja, de sportvisserij is verschrikkelijk. En de vleesindustrie is nóg verschrikkelijker. Toch veroordeel je de sportvisser maar eet je wel vlees en vis. Beetje inconsistent verhaal.


  ⚠️ Meld

 5. Ik zeg in principe alleen wat over de ‘sport’visserij, en wordt vervolgens veganist genoemd. Dat heb ik gecorrigeerd. Doet niks af aan wat ik zeg over ‘sport’visserij. Het is voor de vissen kut, ongeacht wie er commentaar op levert.


  ⚠️ Meld

 6. Okee Zwollee, ik hap toe.

  Degene die verantwoordelijk is voor het classificeren van mensen als onderdeel van het dierenrijk is niet Dekkers of Darwin, maar Linnaeus, een overtuigd lutheraan, honderd jaar vóór Darwin.

  Feiten zijn niet jouw ding hè?


  ⚠️ Meld

 7. Voor de volledigheid wil ik toevoegen: het wetenschappelijk classificeren. Linnaeus was natuurlijk niet de eerste die de mens als een diersoort beschouwde, maar wel de eerste die dat deed op wetenschappelijke wijze.


  ⚠️ Meld

 8. Aha, dat wist ik niet. Wel een beetje flauw dat je me dan gelijk wegzet als iemand die feiten niet belangrijk vind. Het maakt ook niet uit, de personificatie van “mensen zijn ook dieren” is denk ik wel Midas Dekkers.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.