MBO Raad op Cibap - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

MBO Raad op Cibap

Zwolle – Ton Heerts, voorzitter van de MBO Raad, bezocht op maandag het Cibap. De MBO Raad bezoekt deze maand meerdere mbo’s gecentreerd rond de sector ICT & Creatieve Industrie. Aansluiting op de arbeidsmarkt en samenwerking met het bedrijfsleven zijn onderwerpen die in de bezoeken centraal staan. Studenten, docenten, opdrachtgevers en creatief professionals gaven uitleg.

Studenten Cibap in Company verzorgden vanochtend een eindpresentatie over het project ‘Solar Tree’ voor Achter de Broeren in Zwolle. Verder ging Heerts in gesprek met studenten van de nieuwe opleiding International Creative Business Developer. Een niveau 5 opleiding in Allround Design gekoppeld aan marketing en ICT in een tweetalig traject. Ook ontmoette hij studenten en docenten van de opleiding Creatief vakman die vertelden over hun vakgebied en de rol die de Creatieve Industrie in de opleiding vervult.

Het Cibap zet haar deuren open op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden. Studenten en docenten tonen hun projecten en opdrachten in de verschillende studiefases. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de open dagen te bezoeken, organiseert het Cibap ook andere voorlichtingsactiviteiten. Meer informatie op: www.cibap.nl.

Cibap vakschool voor verbeelding leidt vormgevers op in de breedste zin van het woord, van creatief vakman tot mediavormgever en van filmmaker/fotograaf tot ruimtelijk vormgever en decoratie- en restauratieschilder.

Foto's 3
MBO Raad op Cibap - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
MBO Raad op Cibap - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: