Zwolse zaken in Onder de loep

Door Redactie

Foto: Pim Haarsma

Zwolle – Deze week in Onder de Loep weer zaken met goede camerabeelden. Onder de Loep wordt tweewekelijks op donderdagavond bij RTV Oost uitgezonden vanaf 17.45 uur en zal daarna elk uur worden herhaald.

Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht en Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Inbraak woning

Op zaterdagavond 9 december rond 19.00 uur wordt ingebroken bij een woning aan de Boswalstraat. Hierbij wordt er voor tienduizenden euro’s aan goederen en geld weggenomen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee onbekende mannen de voordeur forceren en na enkele minuten weer verdwijnen met de buit. Deze beelden worden in de uitzending getoond. Wie herkent dit zeer brutale stel?

Poging beroving scooter

Twee onbekende jongens hebben op dinsdagavond 16 januari geprobeerd een 19-jarige Zwollenaar te beroven van zijn scooter. Het slachtoffer reed rond 20.35 uur over de Biezenknoppen richting de Bultkroos toen twee onbekende jongens hem de doorgang beletten. Onder bedreiging van een mes probeerden ze hem zijn scooter afhandig te maken. Nadat hij dit weigerde, gingen de twee er lopend vandoor richting de Mattenbies.
Bron: www.politie.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)