VV Berkum
VV Berkum

Wellenberg vertrekt bij Berkum

Zwolle –  Ruud Wellenberg zal na het einde van het huidige seizoen vertrekken bij hoofdklasser VV Berkum. De 30-jarige middenvelder, die nu bezig is aan zijn vijfde jaar in de hoofdmacht van de Zwollenaren, kan zijn sportieve activiteiten dan niet langer combineren met zijn maatschappelijke carrière.

“In de zomer verdedig ik mijn proefschrift. Vanaf dat moment ben ik alleen nog werkzaam in Amsterdam, waar ik ook al woon,” aldus Wellenberg, die voor zijn studie Technische Geneeskunde nu nog in de Isala Klinieken in Zwolle en het AMC in Amsterdam werkt. “Qua werk en verplichtingen wordt het steeds lastiger te combineren met het drie of vier keer per week heen en weer naar Berkum gaan. Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin bij Berkum, het is een vriendenteam geworden en ik ben bang dat ik misschien wel spijt ga krijgen van mijn beslissing. Maar ik moet een keer doorpakken.”
Ruud Wellenberg kijkt terug op een meer dan geslaagde tijd bij Berkum, die afgelopen zomer werd bekroond met het kampioenschap in de 1e Klasse D. In dat kampioensjaar werd hij bovendien verkozen tot Berkum-speler van het Jaar. In het nu lopende seizoen ontbrak hij lange tijd door een blessure, maar recentelijk heeft hij met sterke optredens laten zien dat hij weer helemaal terug is. Berkum vindt het dan ook spijtig afscheid te moeten nemen van deze technisch begaafde speler, die eerder uitkwam voor Go Ahead Eagles en SV Epe, maar respecteert vanzelfsprekend zijn keuze.

 

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Zijn plek zal worden opgevuld door een jeugdspeler vanuit het talent- en succesvolle beloftenelftal. Dat doen ze wel netjes in Berkum.


  Maak melding

 2. Jaarlijks 5 nieuwe spelers aantrekken om de selectie fris te houden is toch niet erg? Zolang het er maar geen 10 per seizoen worden zoals bij andere Zwolsche clubs het geval is vind ik het prima. Of zie ik het nu te rood zwart of te blauw wit?


  Maak melding

 3. Het enige verschil is dat bij de andere clubs niet met geld wordt gestrooid. En bij jullie een Bacuna gewoon 15k verdiend… maar veel succes verder


  Maak melding

 4. Wat is daar is mee dan? Daar wordt netjes belasting over betaald. En de club is gezond bezig. Ook financieel. Ik snap je punt niet? Is zijn leaseauto hem trouwens ontnomen?


  Maak melding

 5. Krijgt die ook nog een mandje met gezonde dingen mee als die weggaat?
  Bv flesje wortelsap, rabarbersap ,kiwisap en natuurlijk gezonde broodjes.


  Maak melding

 6. ‘Piet bakker 24 januari 2018 om 17:59
  Het enige verschil is dat bij de andere clubs niet met geld wordt gestrooid. En bij jullie een Bacuna gewoon 15k verdiend… maar veel succes verder’

  ‘Jasper Bruins 24 januari 2018 om 18:09
  Wat is daar is mee dan? Daar wordt netjes belasting over betaald. En de club is gezond bezig. Ook financieel. Ik snap je punt niet? Is zijn leaseauto hem trouwens ontnomen?’

  Goh ik wachD nog altijT op een reactie van de nep PiBa. Haha


  Maak melding

 7. VoetballenT legD CSV Apeldoorn af tegen Berkum en dus gooien ze heD over een andere boeg. HeD regenD gele en nu ook al een rode kaarD voor de thuisploeg. Berkum speelt diD rustig uiD.


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.