Nieuwjaars Zaalvoetbal Toernooi Thomas a Kempis

De media besteden de laatste tijd veel aandacht aan het onderwerp jeugd en bewegen. Om het nieuwe jaar actief te starten, heeft het Thomas a Kempis College zijn sportieve karakter willen uitdragen door het organiseren van een Nieuwjaars Zaalvoetbal Toornooi voor kinderen uit de buurt.

Elf teams van verschillende basisscholen hebben een middag lekker gevoetbald in de sportzaal. Na een eerste poulefase, werden er twee finalewedstrijden gespeeld. De spannende wedstrijd om de 3e plaats tussen FC Knudde (CBS Het Mozaïek) en De Beste (OBS Oosterenkschool) moest beslist worden door penalty’s. Deze werden door De Beste net iets nauwkeuriger genomen.

Voor de 1e plaats werd er gestreden tussen FC Oosterenkhuis (OBS Oosterenkschool) en De Baby’s (CBS Het Mozaïek). Deze wedstrijd werd beslist in het voordeel van het team van CBS Het Mozaïek. De trotse jongens gingen met een prachtige bokaal terug naar huis.

Alle kinderen keken na afloop terug op een sportieve en actieve voetbalmiddag. Volgend jaar zal het toernooi zeker weer het nieuwe jaar inluiden!

Ingezonden:

G. van Andel

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Enkele reacties van groep 8:
  – supergaaf!
  – Leuk toernooi, volgend jaar weer?
  – Hier willen we nog wel een jaar voor overdoen.
  – En natuurlijk…….we hebben gewonnen!!!

  Bedankt TAK, voor het organiseren!

  groeten Groep 8 – Het Mozaïek
  🙂 😉 😀 ;D 😛

Reageer