61 Nieuwbouwwoningen in Dieze-Oost, Binnenhofjes 3 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

61 Nieuwbouwwoningen in Dieze-Oost, Binnenhofjes 3

Zwolle – Woningstichting SWZ en Nijhuis Bouw B.V. hebben op donderdag 25 januari een overeenkomst getekend voor de realisatie van 61 nieuwbouwwoningen in Dieze-Oost, Binnenhofjes 3. Nijhuis bouwt 15 sociale huurwoningen voor SWZ en 46 woningen voor verkoop. De sociale huurwoningen worden gas-loos en zijn zeer energiezuinig (A++). De huurprijs ligt onder de huurtoeslaggrens voor gezinnen (€635 per maand).

De huidige portieketagewoningen worden vanaf 1 september 2018 gesloopt. De bouw start in het voorjaar van 2019. De eerste woningen van de Binnenhofjes 3 worden naar verwachting in het najaar van 2019 opgeleverd.

Binnenhofjes 3 ligt tussen de Regelandisstraat, Van Ummenstraat en Radewijnstraat in Dieze-Oost. Binnenhofjes 3 maakt deel uit van een reeks nieuwbouwwoningen, waarbij oude portieketagewoningen vervangen worden door koop-, vrije sector- en sociale huurwoningen. In de Binnenhofjes 1 en 2 werden al eerder na elkaar 46 en 48 huurwoningen in zowel de vrije sector huur als in de sociale huur gerealiseerd. Deze zijn eind 2015 en eind 2016 opgeleverd. Nu komen daar dus 15 sociale huur en 46 koopwoningen bij. Dieze is door deze nieuwbouw veel diverser geworden.

Heeft u interesse voor de koopwoningen? Kijk voor meer informatie op www.diezerhof.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. @Jasper Bruins

    Nee. Ik ken de Peperbus van vrij dicht bij. Ik heb twee keer in de binnenstad gewoond en ben blij dat ik niet meer dicht bij de Peperbus woon. Ik sla dit aanbod dan ook maar over.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.