Tweede verdachte aangehouden voor schietincident Stadshagen - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Tweede verdachte aangehouden voor schietincident Stadshagen

Zwolle – Donderdag heeft de politie een tweede verdachte aangehouden die mogelijk betrokken is geweest bij het schietincident dat afgelopen woensdagnacht plaats vond aan de Biezenknoppen in de wijk Stadshagen. Het betreft een 22-jarige Zwollenaar. Hij heeft zichzelf gemeld bij de politie. In de ochtend na het schietincident werd in de wijk al een 27-jarige Zwollenaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

De politie is op dit moment volop met het onderzoek bezig en kan nog niets zeggen over de toedracht en het motief van de schietpartij die om 02.50 plaats vond. De politie heeft nog geen aanwijzingen of er bij het schietincident gewonden zijn geraakt, ondanks dat buurtbewoners geschreeuw hebben gehoord.

Iedereen die aanvullende informatie heeft in de zaak, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Het kan zijn dat nog niet alle schade aan auto’s en woningen door kogelinslagen zijn gemeld. Meldingen en tips kunnen worden doorgegeven via het nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen: