SP Zwolle trapt de campagne af met huiskamergesprek in Stadshagen

SP Zwolle trapt de campagne af met huiskamergesprek in Stadshagen

Zwolle – Zaterdag trapt de Zwolse SP-afdeling de verkiezingscampagne af in Stadshagen. Dit doet zij door huiskamergesprekken te organiseren waarbij bewoners in gesprek kunnen met raadsleden en toekomstige raadsleden. De SP is van mening dat volksvertegenwoordigers in direct contact moeten staan met de mensen die zij vertegenwoordigen en daarom gaan SP’ers met hen in gesprek.

Afdelingsvoorzitter Simon Zandvliet: “De afgelopen jaren hebben wij veel gesprekken gevoerd op straat en bij mensen thuis. Nu halen wij de huiskamer naar het winkelcentrum als toonbeeld van waar onze partij voor staat: van de straat naar de raad.”

Actiecoördinator Robert Bos vult aan: “We weten dat er veel zorgen zijn rondom jongeren in Stadshagen en laagvliegende vliegtuigen van en naar Lelystad Airport. De SP heeft hier glasheldere standpunten over. Vandaag willen we graag verder uitzoeken wat er speelt in de wijk. Wat is nu oplosbaar en hoe kan de SP daarbij helpen?”

SP’ers zetten bij het winkelcentrum in Stadshagen, aan de kant van het Twistvlietpark, een rood-witte caravan neer met bijpassende huisraad. Vanaf 13:30 kunnen mensen langskomen voor een kop koffie en een goed gesprek.

Artikel delen: