Weissensee schaatsen voor Stichting Roparun

Weissensee schaatsen voor Stichting Roparun

Zwolle – Dinsdag 30 januari staan Patrick Vos, dochter Lauren Vos en Schoonvader Wim Bouhuijs gedrieën aan de start van de Weissensee, de alternatieve elfstedentocht. Zij halen hierbij zoveel mogelijk geld op t.b.v. Stichting Roparun.

Patrick Vos heeft in 2017 met Roparunteam Run2Day Zwolle als fysiotherapeut deelgenomen aan de Roparun en in 2018 zal hij met ditzelfde team als loper gaan starten. Door middel van deze bijzondere sportieve prestatie probeert Patrick samen met zijn schoonvader en dochter extra geld op te halen ten behoeve van Stichting Roparun.

De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop, leveren enthousiaste mensen, in teamverband een sportieve prestatie, met als doel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker. Het uiteindelijke doel is, geld bijeenbrengen en daarmee de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te veraangenamen c.q. te verbeteren. Dit vanuit het motto ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. De opbrengsten gaan dus niet naar onderzoek, maar naar allerlei organisaties en initiatieven die het leven voor mensen met kanker en hun naasten wat dragelijker maakt.
De drie hopen een mooi bedrag aan de stichting over te kunnen maken. Wil jij helpen?
Het doel is elke kilometer gesponsord te krijgen!
Daarom is het volgende bedacht:
Je kunt 1, of meerdere, kilometer(s) sponsoren à € 2,50 en doneren op NL03RABO0150866526 t.n.v. P. Vos onder vermelding van Weissensee + je eigen naam

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.