Studenten maken kinder- en jongerenprogramma

Omroep Zwolle zendt vanaf medio februari twee nieuwe programma’s uit: het kinderprogramma Koeqoek en het jongerenprogramma Spuit 11. De opzet en uitwerkingen van de programma’s zijn geheel in handen van de studenten van de opleiding Animatie/Audiovisuele Vormgeving van het Deltion College. De samenwerking wordt op vrijdag 18 januari om 10.00 uur beklonken op de locatie Willaertstraat 1.

De samenwerking tussen Omroep Zwolle en het Deltion College is drie jaar geleden ingezet. Ieder jaar bekijken beide partijen hoe de samenwerking gestalte krijgt. Voor 2008 worden twaalf afleveringen uitgezonden. Om de week volgt er een nieuwe aflevering met tussendoor herhalingen. Leren in de praktijk met levensechte producten en situaties is één van de speerpunten van het Deltion College. De studenten van Animatie/Audiovisuele Vormgeving krijgen dankzij de samenwerking met Omroep Zwolle de mogelijkheid om echte televisieprogramma’s te maken.

Koeqoek is een kinderprogramma voor kinderen van 4 tot 6 jaar en wordt vanaf 20 februari elke woensdag om 15.00 uur uitgezonden.

Spuit 11 is een jongerenprogramma voor jongeren van 16 tot 24 jaar en wordt vanaf 22 februari elke vrijdag om 21.30 uur uitgezonden.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer