Kroegcollege in studentencafé met minister Arie Slob

Kroegcollege in studentencafé met minister Arie Slob

Zwolle – Geen betere plek voor een college dan in de kroeg. Op 10 februari organiseert ChristenUnie Zwolle, in samenwerking met studentenverenigingen Navigators, Absens Carens en Ichthus, een kroegcollege met minister Arie Slob. De minister van Onderwijs en Media zal vragen van studenten beantwoorden op de plek waar ze graag te vinden zijn; op een barkruk met een biertje in het Vliegende Paard.

Onder leiding van presentator Anne Velema kunnen studenten alles vragen aan de minister, die nog steeds in Zwolle woont. Vanaf 15.30 uur start het college in het Vliegende Paard en erna is er tijd om de minister de hand te schudden en een praatje te maken.

Het Kroegcollege is ook live te volgen via Facebook, op de facebookpagina van de ChristenUnie Zwolle.

Het college maakt deel uit van een drieluik waarbij Arie Slob tijdens een wandeling door de stad Zwollenaren ontmoet, zich vervolgens laat interviewen door studenten en afsluitend informeel in gesprek gaat met geïnteresseerde Zwollenaren.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Wauw, da’s gaaf! , vooral dat het een studenten cafe/college gaat worden, in de kroeg nogwel 🙂
    Ik kan me nog herinneren van vroeger, Dat zulke dingen ook wel voorkwamen. Grijp je kans dat
    college bij te wonen. Als ik student was zou ik aan de Minister vragen of de openingstijden voor winkels wel een puntje voor een (religieuse) overheid zijn..


    ⚠️ Meld

  2. ‘s Middags natuurlijk (15.30 volgens het bericht). Denk niet dat er maar een student is die zondagsmorgens wakker is. Buiten het feit gerekend natuurlijk dat Arie ‘s ochtends in de kerk zit.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.