Marcel van der Steege nieuwe hoofdtrainer WVF

Marcel van der Steege nieuwe hoofdtrainer WVF

Zwolle – De Technische Commissie (TC) is er in geslaagd Marcel van der Steege als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019 vast te leggen.

Zwollenaar Marcel van der Steege is het laatst werkzaam geweest als trainer bij DETO in Vriezenveen. Hij stond daarvoor op het veld bij Go Ahead Kampen (met promotie naar de hoofdklasse), WHC, Heino, Nieuwleusen en WZC Wapenveld.

“We zijn zeer content dat wij een trainer, met ervaring op het hoogste niveau, als Marcel van der Steege hebben kunnen binnenhalen. Met Marcel krijgen we een ambitieuze trainer, met een duidelijke, prestatieve visie voor onze club. Daarnaast denken we dat hij de juiste man is om onze talentvolle jeugdspelers door te laten stromen naar ons eerste team! Dit past prima bij onze ambities om de vereniging op een hoger plan te brengen”, zegt Roy Dusink, voorzitter van de Technische Commissie van WVF.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Mooi dat ie terug is. Ook “kind van de vereniging”.
  De de volgende feiten gecheckt…
  Marcel was, een jaar of 2 a 3, een goede speler voor het tweede.

  Welkom terug!


  ⚠️ Meld

 2. En uiterst sympatiek is. Heb het niet gecheckt maar volgens mij voelde Herben niet genoeg support de Technisch verantwoordelijken. Hoor(de) eigenlijk geen wanklank bij de spelers. Maar goed, ik stort me ook meer op een ander team.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.