Nog twee weken voor Buurt-voor-Buurt Onderzoek

Nog twee weken voor Buurt-voor-Buurt Onderzoek

Zwolle – Het Buurt-voor-Buurt Onderzoek van de gemeente Zwolle is in volle gang.  Uw mening wordt op prijs gesteld. Deelnemers kunnen nog tot 18 februari 2018 de vragenlijst invullen. Maar ook inwoners die geen uitnodiging hebben ontvangen, en toch graag hun mening willen geven, kunnen vanaf vandaag meedoen aan het onderzoek.

Elke Zwollenaar ouder dan 18 jaar, die geen uitnodiging heeft ontvangen, kan via de pagina www.zwolle.nl/onderzoek de vragenlijst invullen. Meedoen is niet alleen voor de gemeente Zwolle belangrijk,  maar het is zeker ook in uw belang. Want door uw mening te geven over uw buurt op het gebied van onder andere veiligheid, leefbaarheid en wonen, kan de gemeente gericht in uw buurt aan de slag. Dit doet de gemeente al dan niet samen met organisaties in de wijk.

Wat doet de gemeente met de gegevens
Gemeente en bewoners hebben de uitkomsten van het vorige Buurt-voor-Buurt Onderzoek, twee jaar geleden, gebruikt om verschillende initiatieven te starten. Deze initiatieven dragen bij aan een verbetering van hun buurt. Kijk voor initiatieven op de ideeënkaart (www.geopoort.nl/DoeMee).

Anoniem
De antwoorden worden op stads-, wijk- of buurtniveau geanalyseerd en nooit op individueel niveau. Hierbij houdt de gemeente Zwolle zich aan de Wet bescherming persoonsgegevens. De antwoorden worden altijd geanonimiseerd verwerkt (https://www.zwolle.nl/bescherming-persoonsgegevens-bij-onderzoek). Meer informatie over het Buurt-voor-Buurt Onderzoek is te vinden op www.zwolle.nl/bvb2018

 

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Als je op de eerste brief niet reageert krijg je gewoon nog een brief!
    En een beetje met de toon van een deurwaarders kantoor!

    En dan doe ik al helemaal niet meer mee met dat onderzoek.

    Wat kost dat wel allemaal niet?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.