De voorrondes van de Poker Series komen naar Zwolle

De voorrondes van de Poker Series komen naar Zwolle

Zwolle – Op zondag 4 maart is de Poker Series weer in Zwolle. Het pokertoernooi dat zich richt op recreatieve pokerspelers begint om 17:00 bij Restaurant Urbana. Iedereen van zestien jaar of ouder kan aan dit evenement deelnemen. Rond 22:00 zal het toernooi weer afgelopen zijn. Bij het pokerkampioenschap van Nederland komen gemiddeld zo’n 100 spelers per toernooi in actie. De voorrondes worden door het hele land gehouden, waarbij spelers zich kunnen plaatsen voor de halve finale of grote finale.

De Poker Series gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste recreatieve pokerspeler van Nederland. Er worden in 2018 zo’n 50 voorrondes gehouden en daarna volgen er nog drie halve finales, de grote finale en de ranking finale. Aan de eerste drie seizoenen van de Poker Series deden in totaal zo’n 12.000 spelers mee.

Met een beetje basiskennis van de pokerregels kun je al aan de Poker Series meedoen. Tijdens alle toernooien wordt gebruik gemaakt van vaste delers, die overigens wel meespelen. Zij leiden het spel in goede banen en helpen waar nodig met de regels. De Poker Series is de perfecte volgende stap voor pokeraars die normaal alleen thuis met vrienden of familieleden pokeren.

Spelers kunnen zich inschrijven op de via de website van Pokeren.nl en zo in actie komen tijdens een professioneel opgezet toernooi, waarbij de gezellige sfeer erg belangrijk is.

De winnaar van de grote finale gaat een jaar lang als ambassadeur voor Team Pokeren.nl

aan de slag.

Artikel delen: