VV Berkum
VV Berkum

Berkum haalt aanvaller Andrej Piljic

Zwolle – Hoofdklasser VV Berkum heeft met het vastleggen van de aanvaller Andrej Piljic opnieuw een speler ‘van buitenaf’ voor het seizoen 2018-2019 aan de hoofdselectie toegevoegd. De spits, die over enkele weken 23 jaar wordt, speelt nu nog voor eersteklasser DOS ’37 in Vriezenveen.

Piljic kan zowel op de rechter- als de linkerflank van de aanval uit de voeten en beschikt over een goede passeertechniek. De snelle spits kan ook worden ingezet als aanvallende middenvelder en is daarnaast specialist in het nemen van vrije trappen. Hij begon bij PH in Almelo en kwam daarna drie seizoenen uit voor tweededivisionist HHC Hardenberg, waar hij echter weinig minuten in de hoofdmacht kreeg. Bij zowel PH als HHC speelde Piljic samen met Hoeseb Yakob, die vorig jaar al van de Hardenbergse club naar Berkum ‘verkaste’. Na één seizoen bij DOS ’37 ziet Andrej Piljic zijn nieuwe club Berkum als een interessante sportieve uitdaging.

Eerder werd bekend dat Berkum voor het volgende seizoen kan rekenen op de verdedigers Rico Wolven en Jasper van der Stouw. Van de huidige Berkum-selectie hebben inmiddels zes spelers bijgetekend, met andere hoofdselectiespelers wordt nog gesproken.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Geen idee, maar ik denk dat een contractspeler die in 2 speelt duurder is voor de club. De vrijval van de contracten/verkoopopbrengst van Youp en evt Chris zijn daarbij een opbrengst.


  Maak melding

 2. Ze mogen wel oppassen dat ze niet de buurman aan de overkant achter na gaan.
  Jaren lang veel poeha en als het misgaat hoor of zie je ze niet meer.
  Niet dat er veel komt bij Berkum maar toch.


  Maak melding

 3. Mooi dat Yakob zijn positieve gevoel heeft kunnen overdragen op Piljic. Spelers die alleen maar voor het geld kiezen en niets met een club hébben kunnen beter voor de Rood Zwarten kiezen. Over Be Buick28 gesproken. Leuke speech van de nieuwe voorzitter. Bij gebrek aan positief nieuws over de club zette hij zich zelf voor schut door als stand up comedian op te treden. #Fail #LeuksteclubvanZwolle?


  Maak melding

 4. Van 1e Klasse naar 3e Divisie!!! Interessante sportieve uitdaging voor hem. Proficiat.

  De selectie voor volgend seizoen begint aardig vorm te krijgen. Binnenkort nog meer positief (transfer) nieuws. Houd WLZ in de gaten.


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.