Gemeente start verkoop van 18 vrije kavels in Breecamp

Gemeente start verkoop van 18 vrije kavels in Breecamp

De gemeente start op donderdag 8 februari 2018 met de verkoop van 18 ruime kavels voor vrijstaande woningen op een eiland in de buurt Breecamp (Stadshagen). Inschrijven kan tot dinsdag 6 maart 2018. Een mooie kans voor iedereen die wel eens denkt over het zelf bouwen van een huis.

Op een eiland wonen? Dat kan nu! In deelgebied Broeklanden worden vier eilanden ontwikkeld waar u als bewoner een blijvend vakantiegevoel kunt ervaren! De eilanden liggen aan de noordzijde van Breecamp. Alle kavels die nu in verkoop gaan, grenzen op dit eiland direct aan het water en de locatie ligt pal aan attractieve recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel.

Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 462 tot 570 m2. De grondprijzen zijn vanaf € 181.681 tot € 234.498 k.k. inclusief BTW. De gemeente stelt een beperkt aantal voorwaarden, zoals een veranda aan de straatzijde van de woning. Er blijft veel ruimte voor een eigen ontwerp.

De kavels liggen aan de noordzijde van Breecamp. Wonen op deze plek betekent comfortabel en rustig wonen in een landelijke omgeving, pal tegen de prachtige Mastenbroekerpolder (onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta). Er zijn veel voorzieningen in de directe omgeving. De inrichting van de buurt en de ligging nodigt uit tot veel actieve vormen van recreatie. Fietsen, wandelen, vissen, roeien, hardlopen, het kan hier allemaal.

Wilt u meer weten over de kavels in Breecamp, neem dan contact op met mw. C. Bredewout, telefoon 038-498 2867.
Mochten er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er loting plaats op 7 maart 2018. Kavels waarop niet is ingeschreven, blijven ook na 7 maart beschikbaar.

Artikel delen: