Interesse voor FC Zwolle speler Jongsma

Volgens de Leeuwarder Courant wil Cambuur Leeuwarden zich versterken met Anton Jongsma. De creatieve middenvelder van FC Zwolle is in het bezit van een aflopende verbintenis en weigert deze te verlengen.

Indien mogelijk willen de Friezen hem per direct aantrekken, anders kan de 25-jarige middenvelder na het seizoen de gelederen van Cambuur komen versterken. Jongsma was vorig seizoen, na een korte periode bij de Harkemase Boys, weer actief bij een profclub. Bij FC Zwolle maakte hij direct indruk door in 38 competitieduels veertien maal het net te vinden. Voordat de Antilliaanse international naar Zwolle kwam, was hij ook al in beeld bij Cambuur. Destijds werd de voormalig speler van FC Groningen te licht bevonden.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Haha, grapje zeker… ;D
  Denk maar niet dat hij een contract bij Zwolle (nummer 2) weigert en dan naar Cambuur (nummer 19) toe gaat… 😀

 2. Ingezonden door Rene:

  Wellicht arbitragezaak voor Anton Jongsma
  FC Zwolle-speler Anton Jongsma wacht mogelijk een arbitragezaak a la Afonso Alves. De middenvelder van de Zwollenaren zou een contract bij zowel Zwolle als Cambuur Leeuwarden hebben getekend.
  Dit meldt de Leeuwarder Courant. Volgens de krant zou de 24-jarige middenvelder Jongsma zijn contract in Zwolle hebben verlengd tot medio 2009, maar tevens een contract hebben getekend bij Cambuur Leeuwarden.
  Het weekend kwam echter naar buiten dat Jongsma een contractvoorstel van FC Zwolle van de hand wees. Zwolle werd zaterdag tevens geconfronteerd met het feit dat Jongsma voor twee seizoenen bij de nummer negentien van de Jupiler League getekend heeft.
  Het lijkt er dan ook op dat ook Zwolle en Cambuur de gang naar de arbitragecommissie moeten maken.

Reageer