Artiesten Bevrijdingsfestival Overijssel 2018 gepresenteerd

Artiesten Bevrijdingsfestival Overijssel 2018 gepresenteerd

Zwolle – Donderdagavond zijn in poppodium Hedon de artiesten bekend gemaakt welke op het Bevrijdingsfestival Overijssel 2018 zullen optreden.

Bij de 28e editie zullen er de gehele dag op diverse podia artiesten optreden. Het hoofdpodium zal gevuld worden door The Bluebettes, Josylvio, Miss Montreal, Bökkers, Michelle David & The Gospel Sessions, Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox, Kraantje Pappie en Chef’s Special. De ambassadeurs van de vrijheid, welke op diverse festivals in Nederland zullen optreden, worden in maart bekend gemaakt.

Verder zijn er onder andere de Deltion VIP Lounge waar 50 personen terecht kunnen voor intieme optredens van onder andere Milo en Scott & Young. Het Senna Performers Stage met De Alliantie, The Grand East en andere lokale talenten. Op podium Abbott staat diversiteit centraal en Jacin Trill en Warhouse zullen daar optreden.

Net zoals voorgaande jaren zijn er ook in 2018 weer diverse projecten rondom het BFO. Zo zullen er weer diverse vrijheidscolleges gegeven worden. 16 April geeft Jan Terlouw een lezing in het Dominicanenklooster. De bekende Familieweide krijgt ook dit jaar plek in het Park de Wezelanden tussen de andere festiviteiten.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Ik begin denk ik te oud te worden maar van deze bands heb ik nog nooit gehoord:
  Josylvio, Bokkers, Michelle David & The Gospel Sessions, Scott Bradlee’s Post Modern Jukebox.


  ⚠️ Meld

 2. Bedankt Jasper; wist ik ook niet. En schaam me niet (gauw). Goeie tip!
  @ Mike: Gospel en moderne jukebox zegt toch wel veel?
  Vind de Zwolse ‘Alliantie’ dus ook heel goed.


  ⚠️ Meld

 3. Het Wezenlandenpark kan het niet aan als je meer grotere artiesten binnen haalt.
  Zodra je namen als Jan Smit, Kensington of Marco Borsato binnen haalt dan krijg je het dubbele aantal qua bezoekers en dat wil men ook niet he.


  ⚠️ Meld

 4. wie is sanne hans? ik heb raymond van het groenewoud wel eens gezien op het bevrijdings festival en tol hans zegt mij ook wel wat. is dit familie?


  ⚠️ Meld

 5. aaah, bij dat krakersgilde op het eens zo mooi assendorper plein.

  toen er nog muziek uit de tent klonk en kinderen niet werden vergiftigd met het nutteoze gedachtengoed van kraken en luiballen


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.