Gelijkspel voor FC Zwolle in Veendam

FC Zwolle heeft vrijdagavond de uitwedstrijd bij BV Veendam gelijkgespeeld. De uitslag werd 2-2.

Zwolle stond lange tijd met 2-0 voor door doelpunten van Holla (32′) en Kleizen (39′). Vroeg in de tweede helft kreeg FC Zwolle speler Derlagen een rode kaart. Twee minuten later was het Zimmerman die voor Veendam de spanning in de wedstrijd terugbracht (1-2). In de 77e minuut scoorde Afonso uit een penalty de 2-2. De concurrenten van FC Zwolle, MVV en RKC Waalwijk, speelden tegen elkaar ook gelijk. Daardoor blijven de posities in de top 3 van de Jupiler League gelijk. Nummer twee FC Zwolle heeft vier punten achterstand op koploper RKC.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Dat klopt, maar blijft jammer dat het bij een gelijkspel bleef.
    Zwolle had immers weer 2 punten kunnen inlopen op RKC én bovendien heel goede zaken voor de 4e periode kunnen doen.

  2. Waren erbij ,wat een slechte scheids.Deze klojo zou geschorst moeten worden,onterechte strafschop hij was helemaal de weg kwijt.
    >:( >:( >:( >:( Het liep compleet uit de hand.Scheids bedankt >:( >:(

  3. Het vervelendste is nog wel dat het kaartencircus van deze beginneling tot gevolg heeft dat naast Derlagen, ook diverse spelers hun 5e of 7e gele kaart pakken en daardoor er volgende week niet bij zijn. Weet niet exact hoe het er voor stond, maar meen me te herinneren dat onder andere Botteghin op scherp stond. Bedankt KNVB, laat je “talentjes” eerst rijpen in de lagere regionen van de amateurs voordat je ze dit soort wedstrijden laat fluiten!

Reageer