Tweetal aangehouden voor dealen softdrugs aan minderjarigen - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Tweetal aangehouden voor dealen softdrugs aan minderjarigen

Zwolle – Vanwege meldingen en klachten omtrent drugs, heeft de Politie Zwolle op donderdag 8 februari twee personen aangehouden voor het dealen van drugs aan minderjarigen. De drugs waren afkomstig van een coffeeshop in de binnenstad. Hier werden ze door een meerderjarige gekocht en vervolgens overhandigd/doorverkocht aan de minderjarige. Beide personen zijn aangehouden, zo meldt de Politie Zwolle.

De meerderjarige bleek in het bezit te zijn van diverse gestolen pasjes. Er zal tevens worden onderzocht waar deze pasjes vandaan komen en hoe de betreffende persoon hier aan gekomen is.

Het is zowel verboden om soft- en harddrugs te verkopen aan minderjarigen, als ook het kopen door een minderjarige van drugs.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. oké…
  wist niet dat dit verboden is

  en bier, ect, of rookwaar ook ?
  aan jonger ,<18 niet
  maar aan ouder wel , en mag je toch wel ”geven” aan jonger persoon ?


  ⚠️ Meld

 2. Ik zou denken; blijf klagen over coffeeshops, da’s achterhaald gedoog gedoe wat veel onbedoelde nevenwerkingen en oncontroleerbare excessen geeft. Kan toch veel beter immers, legaliseren, van top tot teen reguleren binnen legalisering. Zoals ’t nu gaat komt er nog steeds wild-west en de Politie aan te pas.

  Ik heb al eens betoogd, die kit-keetjes mogen wat mij betreft echt weg uit het straatbeeld, ’t zijn een soort van Chinese dope holen waar de Britten de Chinezen op trakteerden toen onze Brexit-vrienden dachten van dan maar dope erheen. Worden ze vast wel rustiger van.

  Wat mij betreft, weg ermee, of heel misschien via je digid inloggen op een webwinkel voor zulke spullen.
  We gaan elkaar immers ook niet wijsmaken dat zulke natuurprodukten geen heel heilzame werking kunnen hebben. 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.