Zwolle wil meer huwelijksvoltrekkingen in de stad

De gemeente Zwolle zou graag het aantal huwelijken in Zwolle willen verhogen. Ze wil daarom graag weten wat de redenen zijn waarom echtparen er voor kiezen om in Zwolle of in een andere gemeente te trouwen, of ze tevreden zijn over bijvoorbeeld de trouwlocatie en welke wensen ze hebben met betrekking tot bijvoorbeeld de openstelling van meerdere trouwlocaties, verruiming van dagen en tijdstippen en het aanbieden van aanvullende diensten door de gemeente Zwolle.

Op deze manier hoopt de gemeente Zwolle in de toekomst nog beter in te kunnen spelen op de wensen van bruidsparen die in Zwolle trouwen.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Op deze manier hoopt de gemeente Zwolle in de toekomst nog beter in te kunnen spelen op de wensen van bruidsparen die in Zwolle trouwen.

    Via de comments hier op het weblog? 😕

  2. Goed idee; adverteren via deze onvolprezen weblog! De politiek had het al uitgevonden. Dit medium heeft exposure genoeg en wie wil er nu niet in ZWOLLE trouwen?

  3. @ Derk: Duh… “op deze manier”: door middel van de ervoor genoemde vragen die aangeboden worden aan stelletjes welke nét getrouwd zijn/gaan trouwen in (gemeente) Zwolle.

  4. Wij zijn vorig jaar getrouwd in Zwolle en kregen inderdaad een paar maanden erna een enquete van de gemeente.. Ik snap alleen niet zo goed wat ze nu precies willen verbeteren?? De openingstijden van het gemeentehuis??

  5. wat in elk geval in de stad mag verbeteren is het aantal parkeerplekken voor de familie van het bruidspaar… dat is al jaren duidelijk, daar hebben ze toch geen enquête voor nodig?

Reageer