Aangehouden winkeldieven Zwolle in bezit van ruim 2100 euro aan postzegels - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

Aangehouden winkeldieven Zwolle in bezit van ruim 2100 euro aan postzegels

Zwolle – Op donderdag werden door de agenten in de wijk Holtenbroek twee verdachten aangehouden op verdenking van winkeldiefstal bij een winkel in winkelcentrum Holtenbroek. Het betrof een 32-jarige man uit Nieuwegein en een 34-jarige man zonder vaste verblijfplaats. Het kenteken van de auto waarin zij reden bleek na bevraging te boek te staan als voertuig dat vaker gebruikt werd door landelijk actieve winkeldieven.

Na controle van het voertuig werden meerdere gestolen goederen aangetroffen. Daarnaast troffen de agenten meerdere pakketjes met postzegelvellen ter waarde van ruim €2100,-. Hiervan bestaat het vermoeden dat ook deze van diefstal afkomstig zijn. De herkomst van de pakketjes wordt nog onderzocht.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Doe/deed ik weer iets wat verboden is. Heb me nog een partij met precisie en liefde gekoesterde en verzamelde, hele en unieke postzegels. Ja, natuurlijk ook dubbelen. Lach wel om alle vooroordelen rond een postzegelverzamelaar? Vooral geuit door degene die vinden dat ze zelf wel “een sexy hobby” hebben/hadden (knipoog).


  ⚠️ Meld

 2. Wel tsja, de Politie heeft behoorlijk weinig middelen in de digitale wereld in ons kikkerlandje. ff anoniem online gaan om te ontdekken wie een fiets verkoopt die gestolen is, mag de Politie niet hier.

  Ik zou denken dat de Politie dat wel zou mogen doen. Of is dat niet in lijn met onze privacy wellicht?

  Bedenk, in China fietsen ze ook graag, geen sloten op fietsen nodig, echt! daar maken ze fietsen
  met de vleet, en ze fietsen daar bij de vleet. Slotjes op fietsen maken ze gewoon niet.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.