Heftig gebulder tijdens de Tractor Pulling in Zwolle

Zaterdag startte het Tractor Pulling seizoen 2008 weer met de indoorwedstrijd in de Zwolse IJsselhallen. Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland konden weer genieten van een enerverende wedstrijd die spannend bleef tot de laatste pull.


Wat rookontwikkeling…


De behaalde prijzen van de middagsessie

Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. De van gigantische straalturbines voorziene machines zorgen ervoor dat de bezoekers zich even wanen op de startbaan van Schiphol! 


Vanmiddag werden de ‘pk’s’ alweer opgepoetst voor de avondsessie…

Vanaf 11 uur ‘s ochtends begonnen het ‘gebulder’ met daarin de 2,5 ton vrije klasse, de 950 kilo vrije klasse én de 4,5 ton vrije klasse. In de avondsessie, die om 18.00 uur begint, zullen de Two Wheel Drives, de 3,5 ton vrije klasse en de 3,5 ton Alkyburner Superstock klasse acte de presence geven. Vele buitenlandse toppers en de Nederlandse top zijn zaterdag in Zwolle te bewonderen. Ook daar doet Weblog Zwolle vanavond weer verslag van!


Gehoorbescherming is aan te raden!

 {flv}tracktorpull{/flv}

Bekijk hier het filmpje van ‘It Kypmanstje’

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer