Zwolle onderdeel Wereldrecord fluisteren

Kunstbende heeft zaterdagmiddag een ‘wereldrecord fluisteren’ gevestigd. Dat heeft de organisatie voor talentontwikkeling van jongeren zelf gemeld. De actie begon in Leeuwarden, waar de eerste deelnemer de zin ‘Het geheim van Kunstbende zit in de kist’ kreeg ingefluisterd. Vervolgens ging het via Utrecht, Middelburg, Amsterdam, Den Bosch, Sittard.


14.00 uur kreeg burgemeester Meijer het geheim binnen


Van oor tot oor…

Aangekomen in Zwolle kreeg burgemeester Meijer om 14.00 uur van  Eddy Zoey telefonisch het geheim te horen. Hierna ging het geheim van oor tot oor van ongeveer 50 personen. Als laatste in de rij kreeg mystery guest Joost Marsman het geheim te horen, die vervolgens weer telefonisch het geheim doorvertelde aan burgemeester Annemarie Jorritsma. Vervolgens kwam de zin in Haarlem terecht.

In de kist in Haarlem zat de nieuwe ambassadeur van Kunstbende, Howard Komproe. De Stichting Kunstbende organiseert jaarlijks een talentenjacht op het gebied van onder meer muziek, dans en theater voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar. Komproe deed er ooit zelf aan mee. Het thema van dit jaar is ‘geheim’, waarop de stichting met het fluisterrecord de aandacht wilde vestigen.


En via Joost Marsman weer de stad uit…

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer