Ik toon Zwolle 2018 : Festival voor amateurkunstenaars

Zwolle – Tijdens Ik toon Zwolle kun je als amateurkunstenaar aan het Zwolse publiek laten zien waar je zoal mee bezig bent. Het is een evenement voor iedereen die graag iets doet met amateurkunst. Je kunt denken aan zang, dans, theater, muziek en beeldende kunst. Het evenement is van 27 mei tot en met 3 juni en wordt gecoördineerd door Stadkamer.

Ik toon Zwolle is het evenement voor iedereen die het podium wil ‘pakken’. Amateurkunstvereniging, cultuuraanbieders in de vrije tijd, individuele amateurbeoefenaars, cultuurcoördinatoren, enthousiaste buurtbewoners met leuke culturele ideeën… eigenlijk iedereen die zich aangesproken voelt kan zich opgeven.

Ik toon Zwolle is een evenement van en door de inwoners van Zwolle. Wat je tijdens Ik toon wilt ondernemen of presenteren en waar je dit wilt doen, is dan ook helemaal aan jou of jullie.

Activiteiten die je kan aanmelden voor Ik toon Zwolle zijn bijvoorbeeld: een gezellige amateurkunstwandeling met bijzondere acts tijdens de route, een voorproefje van jullie voorstelling, een open repetitie, een bijzondere jamsessie, een leuke workshop, jullie optreden dat toch al in deze week gepland staat, een bijzondere expositie op een verrassende locatie, een vernieuwende cross-over waarmee jullie het publiek verrassen, een kijkje bij de decorbouw van jullie productie en natuurlijk jouw/jullie eigen bedachte activiteit.

Jij bedenkt en regelt de activiteit, Stadkamer staat voor je klaar met tips en advies. Jij organiseert je eigen activiteit en Stadkamer coördineert Ik toon Zwolle en geeft jouw activiteit exposure.

Stadkamer coördineert Ik toon Zwolle. Maar dat doen wij niet alleen. De gemeente Zwolle maakt Ik toon Zwolle mede mogelijk en samen met Parkpret en Zwolle Unlimited zorgen we voor een groot podium in de stad.

Kijk hier voor meer informatie of het aanmeldingsformulier

 

Artikel delen: