25-jarige man uit Zwolle aangehouden na aantreffen zak softdrugs in auto - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

25-jarige man uit Zwolle aangehouden na aantreffen zak softdrugs in auto

Zwolle – Afgelopen weekend zijn in Dalfsen 2 mannen aangehouden, nadat de politie tijdens controle een zak softdrugs aantrof in een auto. Dit gebeurde aan de Koesteeg, aan de noordrand van Dalfsen. Een 25-jarige Zwollenaar werd direct aangehouden. Niet veel later kon ook een 36-jarige man uit Ommen worden aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Beiden mannen zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

De zak softdrugs had een straatwaarde van ongeveer €1000,-.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Dat zal wel wiet zijn wat ze bedoelen. Een product uit de natuur. Beter dan die medicijnen met hun gevaarlijke bijwerkingen en waaraan heel veel mensen sterven.


  ⚠️ Meld

 2. @Harm

  Heel veel medicijnen genezen niet. Merendeel is symptoom onderdrukkend en waar veel mensen een leven lang mee moeten doen.


  ⚠️ Meld

 3. Donorwet is er door. Nou moet ik actie ondernemen om mijn hersens niet getransplanteerd te krijgen naar Steven na mijn dood. Waanzin.


  ⚠️ Meld

 4. Jij mag blij wezen wanneer je zulke hersenen als mij zou hebben Ton Bruins. Dan had je tenminste in ieder geval intelligente opmerkingen kunnen plaatsen op WLZ.


  ⚠️ Meld

 5. @Estavana Bruins

  Ja jij Ton Bruins. De persoon die niet hier alleen op WLZ de boel probeert te verzieken, maar ook op andere sites.


  ⚠️ Meld

 6. Klopt het is Ton Bruins de man die overal de boel loopt te verzieken. Ton laat ons met rust en ga ergens anders dit zielige gedrag uitdragen. Nog beter doe normaal!

  Weblog Zwolle was een leuke site waar mensen met veel plezier dagelijks nieuws uit Zwolle e.o. ‘hoorde’ en normaal hier op kon reageageren.
  Waarom moet jij dit dagelijks verpesten? Beleef je hier echt zelf plezier in? Stop er als mee, je bent toch volwassen. Neem een andere naam aan en begin hier ‘op een normale wijze opnieuw mee te doen’.

  Namens vele Zwollenaren hartelijk dank!


  ⚠️ Meld

 7. Kijk en daar valt Steven weer door de mand met zijn slechte beheersing van de Nederlandse taal. Je haalt zijn reacties er zo uit, ongeacht de naam die hij gebruikt.


  ⚠️ Meld

 8. Harm snapt het niet, net als de politie die alleen de straatwaarde doorgeven alsof het zelf dealertjes zijn.
  Hoe hoger het bedrag , hoe erger het er voor de gewone man uitziet.
  En dan praten we ook nog over een onbewerkt natuurlijk plantje.
  Ga boeven vangen. Zo dat is er uit.


  ⚠️ Meld

 9. @Realist

  @PeterD, @Estavana Bruins, Jasperina Bruins etc. zijn allemaal aliassen die Ton Bruins hier gebruikt onder verschillende ip adressen.. Het enige doel van hem is, om de boel te verzieken hier op WLZ. Het is dan ook onbegrijpelijk voor normaal denkende mensen zoals ons, dat dit soort zieke geesten dat doen. Anders kun je het gewoon niet noemen.


  ⚠️ Meld

 10. Dat spul moet je toch roken? Op dit moment zijn juist alle medici zich aan het groeperen om de tabaksindustrie aan te klagen voor moord.


  ⚠️ Meld

 11. Al vaker hief aangegeven dat ik onder mij eigen unieke IP-adres reageer. Kappen met dat paranoïde gezien, Bruins. Het is trouwens “zoals wij” en niet “zoals ons”😣


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.