25-jarige man uit Zwolle aangehouden na aantreffen zak softdrugs in auto - Foto: Pim Haarsma
Foto: Pim Haarsma

25-jarige man uit Zwolle aangehouden na aantreffen zak softdrugs in auto

Zwolle – Afgelopen weekend zijn in Dalfsen 2 mannen aangehouden, nadat de politie tijdens controle een zak softdrugs aantrof in een auto. Dit gebeurde aan de Koesteeg, aan de noordrand van Dalfsen. Een 25-jarige Zwollenaar werd direct aangehouden. Niet veel later kon ook een 36-jarige man uit Ommen worden aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Beiden mannen zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

De zak softdrugs had een straatwaarde van ongeveer €1000,-.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Dat zal wel wiet zijn wat ze bedoelen. Een product uit de natuur. Beter dan die medicijnen met hun gevaarlijke bijwerkingen en waaraan heel veel mensen sterven.


  Maak melding

 2. Donorwet is er door. Nou moet ik actie ondernemen om mijn hersens niet getransplanteerd te krijgen naar Steven na mijn dood. Waanzin.


  Maak melding

 3. Jij mag blij wezen wanneer je zulke hersenen als mij zou hebben Ton Bruins. Dan had je tenminste in ieder geval intelligente opmerkingen kunnen plaatsen op WLZ.


  Maak melding

 4. Klopt het is Ton Bruins de man die overal de boel loopt te verzieken. Ton laat ons met rust en ga ergens anders dit zielige gedrag uitdragen. Nog beter doe normaal!

  Weblog Zwolle was een leuke site waar mensen met veel plezier dagelijks nieuws uit Zwolle e.o. ‘hoorde’ en normaal hier op kon reageageren.
  Waarom moet jij dit dagelijks verpesten? Beleef je hier echt zelf plezier in? Stop er als mee, je bent toch volwassen. Neem een andere naam aan en begin hier ‘op een normale wijze opnieuw mee te doen’.

  Namens vele Zwollenaren hartelijk dank!


  Maak melding

 5. Kijk en daar valt Steven weer door de mand met zijn slechte beheersing van de Nederlandse taal. Je haalt zijn reacties er zo uit, ongeacht de naam die hij gebruikt.


  Maak melding

 6. Harm snapt het niet, net als de politie die alleen de straatwaarde doorgeven alsof het zelf dealertjes zijn.
  Hoe hoger het bedrag , hoe erger het er voor de gewone man uitziet.
  En dan praten we ook nog over een onbewerkt natuurlijk plantje.
  Ga boeven vangen. Zo dat is er uit.


  Maak melding

 7. @Realist

  @PeterD, @Estavana Bruins, Jasperina Bruins etc. zijn allemaal aliassen die Ton Bruins hier gebruikt onder verschillende ip adressen.. Het enige doel van hem is, om de boel te verzieken hier op WLZ. Het is dan ook onbegrijpelijk voor normaal denkende mensen zoals ons, dat dit soort zieke geesten dat doen. Anders kun je het gewoon niet noemen.


  Maak melding

 8. Al vaker hief aangegeven dat ik onder mij eigen unieke IP-adres reageer. Kappen met dat paranoïde gezien, Bruins. Het is trouwens “zoals wij” en niet “zoals ons”😣


  Maak melding

Reageer