Drie prijswinaars Edisons geven optredens in Hedon - Foto: Set Vexy
Foto: Set Vexy

Drie prijswinaars Edisons geven optredens in Hedon

Zwolle – Maar liefst drie Edison prijswinnaars komen een optreden geven in Hedon. Gisteravond werden in de Westergasfabriek te Amsterdam deze felbegeerde Nederlandse muziekprijzen door presentator Eric Corton uitgereikt. In de prijzen vielen o.a. Di-Rect, Roxeanne Hazes en Wulf. Deze drie acts geven binnenkort nog een optreden in Hedon.

Di-Rect won een Edison in de categorie ‘Rock’ en lieten hiermee o.a. de Zwolse band Paceshiftes achter zich. Dat Di-Rect ook in Zwolle waanzinnig populair is bleek: hun optreden op 19 april verkocht in ruim één dag volledig uit. Roxeanne Hazes won een Edison in de nieuwe categorie ‘Nederlandstalig’ voor haar optreden op 31 maart zijn nog enkele tickets beschikbaar. Roxeanne Hazes versloeg in haar categorie Spinvis en BLØF.

Een van de grootste verrassingen van de avond was de winst van vocalist en producer Wulf. Dit grote talent won de Edison in de categorie ‘Song’ en wist daarmee Lil’Kleine ft. Boef en Martin Garrix ft. Dua Lipa te verslaan. Voor het optreden van Wulf op zaterdag 21 april zijn nog kaarten beschikbaar.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.