D66 toont Zwolse innovatiekracht aan Tweede Kamerleden bij Polymer Science Park

D66 toont Zwolse innovatiekracht aan Tweede Kamerleden bij Polymer Science Park

Zwolle – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen bezoekt de campagnebus van D66 op 26 februari het Polymer Science Park in Zwolle. Met de bus komen, naast veel vrijwilligers, verschillende Tweede Kamerleden naar Zwolle. Van 16.00 tot 17.00 uur bezoeken zij samen met de Zwolse D66 afdeling het Polymer Science Park. Het bezoek staat in het teken van innovatie en ondernemerschap.

D66 vindt het belangrijk dat Zwolle een sterke positie heeft als het gaat om innovatie en ondernemerschap. Een goed startup-klimaat hoort daarbij, maar ook de verbinding tussen ondernemers, overheid en onderwijs is essentieel. “Het gaat om banen van de toekomst, en wij zijn heel trots dat Zwolle plekken heeft zoals het Polymer Science Park die ervoor zorgen dat Zwolle daarin een goede positie inneemt” aldus Jan Brink, lijsttrekker van D66 Zwolle.

Het Polymer Science Park is het innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie rond de thema’s recycling, 3D printing, coatings, kunststoffen en sensoren. Ondernemerschap, technologische ontwikkelingen en duurzaamheid komen hier bij elkaar.

Na presentaties van de directeur van het Polymer Science Park (mw. Mireille Kinket) en fractievoorzitter van D66 Zwolle (Sonja Paauw) zullen verschillende (startende) ondernemers laten zien welke producten en diensten zij ontwikkelen en in de markt zetten.

Na afloop is er gelegenheid om verder met elkaar te praten tijdens een borrel. Lokale en regionale ondernemers, start-ups, maar ook andere mensen die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Artikel delen: